Menü ≡

Whistler Blackcomb témájú cikkeink

2017.12.09.
Ezek lettek 2017 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.de 2017-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén 11 ország síterepei kaptak elismerést három fő kategóriában.
2017.10.04.
Szavazás: Deer Valley a legjobb amerikai síterep
Szokás szerint, a szezon előtt az egyik amerikai síelős magazin olvasói idén is megszavazták a legjobb észak-amerikai síterepeket. Tíz kategóriában szavaznak az olvasók, majd összesítik a pontokat. Idén a hat évvel ezelőtti győztes, a 20 éve az élvonalban található Deer Valley lett az első.
2017.07.04.
Nyáron sem maradunk luxussport nélkül, itt a helibike!
Az egyre népszerűbb heliski hatalmas bevételt hoz a téli hónapokban. Ennek a nem túl pénztárcakímélő sportnak is van már nyári alternatívája.
2017.02.20.
Beckham fia kulcscsontját törte snowboardozás közben
Az angol sztárpáros, az egykori focista David Beckham és az ex Spice Girls tag Victoria legidősebb fia, a 17 éves Brooklyn egy ártatlan bukás következtében a kulcscsontját törte a család kanadai síelésén. Az esetről videó is készült, amely már milliós nézettségnél tart.
2017.01.17.
Fejkamerával vette fel, ahogy túléli a lavinát
Múlt hét szerdán egy snowboardost sodort el a lavina a kanadai Whistler síterepéhez közeli hegyekben. A snowboardost valószínűleg az airbag hátizsákja mentette meg, amely a felfújása után a hótömeg tetején tartotta. A hátizsákot ajándékba kapta a barátaitól.
2016.12.07.
Videó: ne vagánykodj az ülőliften, mert így jársz!
Megint elkerülhető lett volna egy tipikus baleset, amely minden szezonban újra és újra megtörténik. Az észak-amerikai Whistler síterepének liftjén utazó tinédzserek nem engedték le a biztonsági korlátot és meg is lett a következménye. Egyiküket egy nyolcméteres esés/zuhanás után kellett kórházba vinni.
2016.11.07.
World Snow Awards 2016 - íme a nyertesek
Londonban a Telegraph Ski & Snowboard Show keretében átadták a 2016-os World Snow Awards díjakat. A rangos elismeréseket a síszakma legkiemelkedőbb képviselői kapják minden évben. Ismét taroltak a francia síterepek, az életműdíjat pedig Jenny Jones, Nagy-Britannia legjobb női snowboardosa kapta.
2016.10.15.
Idén is Whistler a legjobb észak-amerikai síterep
A Ski Magazine a világ legrégebbi és legátfogóbb felmérését végzi már 29 éve. Minden szezon végén kérdőívekben kérdezik meg olvasóiakat az előző szezon tapasztalatairól. Az idei szavazáson ismét, egymás után a harmadik évben, a kanadai Whistler-Blackcomb végzett az élen.
2016.02.18.
Videó: 11 éves fiú ugrik le a síliftből, hogy megmentsék
Ezúttal egy kanadai fiú járt szerencsétlenül a sílift ülésén. Őt is utolérte a gyermekekre leselkedő egyik legnagyobb veszély. Vagyis, ha nem figyel, akkor könnyen lecsúszhat az ülésen. Szerencsére a környezete észrevette, hoztak egy hatalmas hálót, amelybe 10 méterről leugorva sem lett semmi baja.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »