Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégén nyit ki a Superpark Dachstein gleccserén

2008.05.08. Bata Attila

Május 10-én, szombaton nyílik meg a hozzánk egyik legközelebb található gleccserterepen az Atomic Superpark. A hódeszkások és a freeski irányzat kedvelőinek nagy örömére a megszokott park idén is üzemel majd Dachstein gleccserén. A megnyitón rengeteg hó és új támogató várja a Park szerelmeseit.

Az elmúlt négy év közös együttműködése után, az idén véget ért a Burton sportszergyár és Dachstein "házassága", de a helyiek nem maradtak támogató nélkül, és túl messzire sem kellett menniük ahhoz, hogy újabb támogatót találjanak, hiszen a közeli székhelyű Atomic lett a park legújabb támogatója és így névadó szponzora is.

Az inkább alpesi léceiről ismert Atomic egyre komolyabb érdeklődést mutat a snowboard és freeski termékek piaca iránt, ennek a folyamatnak egyik újabb állomásához az idén tavasszal érkeztek el, amikor szoros együttműködésre léptek a gleccser parkjával. Az idén újabb korlátokat építettek be a parkba, és megnövelték a személyzet létszámát, hogy a park látogatóit minél tökéletesebb körülmények fogadják egész szezonban.

Az Atomic központja körülbelül félórára található a gleccsertől, és együttműködésük a gleccserrel nem újdonság, hiszen az Atomic korábban már bábáskodott a park létrejötténél. Az új szezon érdekessége, hogy az új Atomic deszkákat és freeski léceket először majd itt a parkban lehet tesztelgetni.

A hétvégi szezonnyitón hat és fél méteres hó várja majd az érdeklődőket. A tervezetthez képest az idén három héttel korábban nyit ki a park, így akik szezonbérletet vesznek ezeket a heteket ajándékba kapják. A szezon július közepéig tart majd, és utána hosszabb időre bezár a park. Az őszi szezon valamikor október közepén kezdődhet el.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.