Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok, Mýto, Tále és Košútka: síbuszok Salgótarjánból

2019.01.22. Bata Attila

Nagyszerű lehetőséghez jutnak a Nógrád megyében lakó síelőink, vagy azok, akik hajlandóak Salgótarjánig eljutni és onnan hétvégenként külön síbusszal juthatnak el négy ismert (Chopok, Mýto, Tále és Košútka) szlovák síterepre.
Tále
Tále
A szezonban szombaton és vasárnap is közlekednek síbuszok ismert szlovák síterepekre. A busz reggel 7:00-kor indul Salgótarjánból (Kassai sor 84.) és a menetrend szerint 8:34-re ér Košútkára, 9:40-re Mýtora, 9:51-re Táléra és 10:04-re Chopok délre, Krupovára.

A járat természetesen aznap délután visszaindul. Retúrjegyek Salgótarjánból Košútkára 4 euróba, a többi síterepre 7 euróba kerülnek.

Fontos! A síbuszra jelentkezni e-mailben lehet. A skibus@blaguss.sk címre lehetőleg minél előbb el kell küldeni az e-mailt, hogy a szervezőknek legyen idejük visszaküldeni a síterep voucherét, amely egyben a buszjegy megvásárlásának feltétele. A voucher sítereptől függően 10-20%-os kedvezményre jogosít a síterep pénztáránál az érvényes napijegyhez képest. Szintén fontos, hogy a buszvezetőnél csak euróban lehet fizetni! A menetjegyet tegyük el, mert a síterep pénztárában a voucherrel együtt be kell mutatni, ha kedvezményes jegyet szeretnénk.
És ennyi fontos dolog után jöjjön a legfontosabb. Az elküldött emailben fel kell tüntetni: a síelő nevét (keresztnév, vezetéknév). Az indulás dátumát. A választott síterep nevét. A visszaindulás dátumát. Ez lehet másik nap, tehát az estét is ott lehet tölteni. És a visszaút célállomását. Ha többen utaznak ugyanezekkel a időpontokkal és útiránnyal, akkor egy személy is rendelhet bérletet+buszjegyet a többieknek is, ebben az esetben az utasok számát is meg kell adni.

A szlovákok magyar nyelvű tájékoztatója itt található.
KOMMENTEK
varzsolt | 2019.01.24. 11:41
Nagyon jó kezdeményezés. Budapestről nincsen hasonló járat? Már az is nagy segítség lenne, ha a Chopok déli részén síbusz közlekedne, és így nem kellene rohanni, hogy még legyen hely Krupova parkolóban.
admin3 | 2019.01.24. 13:58
Most találtunk egy ilyet Pestről: http://www.eurobusways.com/ski-reso...rt-transfer.html

Illetve helyi síbusz már régóta van, ami a környékbeli településekről szedi össze a sízőket egészen márc. 11-ig: http://www.skitale.sk/hu/horehronie...-skibus/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky bungaló 116
Egyszerű berendezésű és bútorzatú "retró" fahütték Jasná sípályáitól kb. 50-100 méterre. Két-, három- és négyágyas szobák, társalgó, SAT TV, zuhanyzó, WC, konyha.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.