Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hódeszkás halálos ütközése ratrakkal Chopokon

2009.02.01. Bata Attila

Hódeszkás halálos ütközése ratrakkal Chopokon Vélhetően alkoholos állapotban ütközött egy lengyel hódeszkás hölgy a pályakarbantartást végző ratrakkal Chopok északi részén, már üzemzárás után. A baleset után még eszméleténél volt a hódeszkás, de kórházba szállítás közben életét vesztette.
Szombaton délután, körülbelül 16:50-kor történt a halálos kimenetelű baleset Chopok-északon, a Biela Put részen. A síterep szóvivőjének tájékoztatása szerint a pályakarbantartást végző ratrak mögött síelt le egy csoport, amelyből egy hódeszkás hölgy belecsúszott a ratrak hátsó részén található frézerbe. A lengyel hódeszkás a földre esett és azonnal mentőt hívtak hozzá.

Szemtanuk szerint a hölgy erősen alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt síelt le a hegyen, vélhetően ez komoly szerepet játszhatott a balesetben. A baleset után még eszméleténél volt és lélegzett, de később mire kórházba szállították volna belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Már beszámoltunk róla, hogy szombat reggel egy kilencéves kislány esett ki az ülőliftből a Tártalomnic feletti hegyoldalban. A Čučoriedky környékén üzemelő liftből körülbelül 15-20 méter magasságból zuhant ki a kislány, akit tüdő- és bordasérülésekkel helikopterrel szállítottak először a poprádi, majd a vizsgálatok után a kassai kórházba.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Chopok
A Chata Chopok egy stílusosan berendezett, modern házikó az Alacsony-Tátrában, Bystrá falucskában. Maximum 9 fő elszállásolására alkalmas, Myto pod Dumbierom-tól 1,7 km-re Tále-tól 2,8 km-re, míg a Chopok déli oldalától 8,7 km-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.