Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

"Fehér Mámor" síverseny Arlbergben

2009.04.09. sielok.hu

A 2009-es tavasz egyik legsportosabb és legizgalmasabb eseménye, amely egyidejűleg az Intersport Tavaszi Fesztivál lezárása is. Az ismert "Fehér mámor" síverseny minden évben a téli sportok megszállottjainak százait csábítja a világ minden tájáról Arlbergbe.
A síelők, snowboardosok és telemarkosok együtt állnak a 2650 méter magasan található rajtnál, hogy aztán leszáguldjanak a Vallugagratról a völgybe. A kultusszá vált verseny idén 2009. április 25-én, szombaton kerül megrendezésre. A kilenc kilométer hosszú sípályán tökéletes sítudásra van szükség, mert a "Fehér mámor" igazán nehéz körülmények között kerül megrendezésre: késő délután, a sínap végén száguldanak a résztvevők a völgybe anélkül, hogy előtte a sípályákat ismét rendbe tennék.

Ezenkívül a hosszú sípálya végén áll még egy nagy hóakadály is, amelyet mindenkinek le kell küzdenie, aki a célba szeretne érni. A sportteljesítmény mellett elsősorban a részvétel a fontos, ezért sok versenyző számára nem is az idő, mint inkább a célba érés számít.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.