Menü ≡

Jasná: 2021 márciusában világkupa versenyt rendeznek

2020.03.07. | Frissítve: 2020.03.31. | Szerző: Bata Attila
A versenyek kedvelői ismét örülhetnek, hiszen ismét a közelben rendeznek majd egy rangos nemzetközi síversenyt. A legjobb női szlalomosok kb. egy év múlva a szlovákiai Jasná-Chopok síterepén versenyeznek.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
2016 márciusában hosszú szünet után ismét világkupa futamokat rendeztek Jasnán. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy a következő világkupa futamokra öt évet kell várni. Az már tavaly eldőlt, hogy Jasná bekerül a 2020/2021-es versenynaptárba, de a héten módosultak az időpontok.

Az eredetileg január 16 és 17-re tervezett futamokat átrakták 2021. március 6-7-re. A változtatás oka, hogy ázsiai versenyek kerültek be a versenynaptárba.

Az öt évvel ezelőtti futamokhoz hasonlóan, most is Jasnán láthatjuk a világ legjobb női síelőit, közülük is a technikai számok specialistáit, hiszen a szlalom és óriásműlesikló számokat rendeznek itt.

Egyet reméljünk, hogy az időjárás most kegyesebb lesz a rendezőkhöz, mint öt évvel ezelőtt, amikor nagy nehézségek árán sikerült a rendezés. Természetesen rengeteg szlovák nézőt várnak, hiszen a világbajnok Petra Vlhova hazai síterepén fogadja riválisait.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »