Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: 2021 márciusában világkupa versenyt rendeznek

2020.03.07. 2020.03.31. Bata Attila | frissítve: 2020.03.31.

A versenyek kedvelői ismét örülhetnek, hiszen ismét a közelben rendeznek majd egy rangos nemzetközi síversenyt. A legjobb női szlalomosok kb. egy év múlva a szlovákiai Jasná-Chopok síterepén versenyeznek.
2016 márciusában
2016 márciusában
2016 márciusában hosszú szünet után ismét világkupa futamokat rendeztek Jasnán. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy a következő világkupa futamokra öt évet kell várni. Az már tavaly eldőlt, hogy Jasná bekerül a 2020/2021-es versenynaptárba, de a héten módosultak az időpontok.

Az eredetileg január 16 és 17-re tervezett futamokat átrakták 2021. március 6-7-re. A változtatás oka, hogy ázsiai versenyek kerültek be a versenynaptárba.

Az öt évvel ezelőtti futamokhoz hasonlóan, most is Jasnán láthatjuk a világ legjobb női síelőit, közülük is a technikai számok specialistáit, hiszen a szlalom és óriásműlesikló számokat rendeznek itt.

Egyet reméljünk, hogy az időjárás most kegyesebb lesz a rendezőkhöz, mint öt évvel ezelőtt, amikor nagy nehézségek árán sikerült a rendezés. Természetesen rengeteg szlovák nézőt várnak, hiszen a világbajnok Petra Vlhova hazai síterepén fogadja riválisait.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, Jasná sípályától kb. 10 km-re. A Vila Horal összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky bungaló 116
Egyszerű berendezésű és bútorzatú "retró" fahütték Jasná sípályáitól kb. 50-100 méterre. Két-, három- és négyágyas szobák, társalgó, SAT TV, zuhanyzó, WC, konyha.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Liptov csillagcsillag
Hotel Liptov, retro Hotel Chopok északi oldalán, a A3-Grand kabinos közelében 2-4-6 fős szobákkal. A legközelebbi sípálya (10a) 350 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.