Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: 2021 márciusában világkupa versenyt rendeznek

2020.03.07. 2020.03.31. Bata Attila | frissítve: 2020.03.31.

A versenyek kedvelői ismét örülhetnek, hiszen ismét a közelben rendeznek majd egy rangos nemzetközi síversenyt. A legjobb női szlalomosok kb. egy év múlva a szlovákiai Jasná-Chopok síterepén versenyeznek.
2016 márciusában
2016 márciusában
2016 márciusában hosszú szünet után ismét világkupa futamokat rendeztek Jasnán. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy a következő világkupa futamokra öt évet kell várni. Az már tavaly eldőlt, hogy Jasná bekerül a 2020/2021-es versenynaptárba, de a héten módosultak az időpontok.

Az eredetileg január 16 és 17-re tervezett futamokat átrakták 2021. március 6-7-re. A változtatás oka, hogy ázsiai versenyek kerültek be a versenynaptárba.

Az öt évvel ezelőtti futamokhoz hasonlóan, most is Jasnán láthatjuk a világ legjobb női síelőit, közülük is a technikai számok specialistáit, hiszen a szlalom és óriásműlesikló számokat rendeznek itt.

Egyet reméljünk, hogy az időjárás most kegyesebb lesz a rendezőkhöz, mint öt évvel ezelőtt, amikor nagy nehézségek árán sikerült a rendezés. Természetesen rengeteg szlovák nézőt várnak, hiszen a világbajnok Petra Vlhova hazai síterepén fogadja riválisait.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.