Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: zöld utat kapott a márciusi világkupa verseny

2020.07.27. Bata Attila

A múlt héten Szlovákiába érkeztek a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) ellenőrei, hogy megnézzék, Jasná-Chopok mennyire felkészült a márciusi világkupa futamok megrendezésére.
2016 márciusában
2016 márciusában
Természetesen nagy meglepetés lett volna, ha a síterep valamilyen okból nem kapta volna meg a rendezést, de az a nyári ellenőrzés mindenhol megszokott dolog. A legtöbbször, ahogyan most is történt, csak apró változtatásokat kérnek az ellenőrök.

Jó tudni, hogy öt év után ismét a világ a legjobbjait látjuk versenyezni az Alacsony-Tátrában.

A papírforma alapján, a két toronymagas esélyes, a szlovák Petra Vlhová és az amerikai Mikaela Shiffrin összecsapásai még a televízió előtt is külön élmény, élőben pedig még különösebbnek ígérkezik.

Az előző szezonban a szlovák szurkolók fél Európán keresztül kísérték és buzdították kedvencüket, így biztosak lehetünk benne, hogy a telt ház és a fergeteges hangulat garantált. Annál is inkább, mert Vlhová a környéken nőtt fel, "hazai pályán" síel.

Szóval egy tanács, aki március 6-7-én Chopokra készül, az időben foglaljon szállást a környéken, a verseny belépőiről már nem is beszélve.

Szezonbérletesek, figyelem!
A Smart Season szezonbérlet nem lesz érvényes 2021. március 6-án és 7-én!
Forrás: gopass.sk
Forrás: gopass.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Liptov csillagcsillag
Hotel Liptov, retro Hotel Chopok északi oldalán, a A3-Grand kabinos közelében 2-4-6 fős szobákkal. A legközelebbi sípálya (10a) 350 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Golf
Csendes, nyugodt környezetben fekvő szálloda a Stupka szálloda közelében, kilátással a golfpályára, wellness használattal, Tále síközponttól 3 km-re, Chopok déli oldalától 6 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.