Menü ≡

Jasná: zöld utat kapott a márciusi világkupa verseny

2020.07.27. | Szerző: Bata Attila
A múlt héten Szlovákiába érkeztek a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) ellenőrei, hogy megnézzék, Jasná-Chopok mennyire felkészült a márciusi világkupa futamok megrendezésére.
h i r d e t é s
Természetesen nagy meglepetés lett volna, ha a síterep valamilyen okból nem kapta volna meg a rendezést, de az a nyári ellenőrzés mindenhol megszokott dolog. A legtöbbször, ahogyan most is történt, csak apró változtatásokat kérnek az ellenőrök.

Jó tudni, hogy öt év után ismét a világ a legjobbjait látjuk versenyezni az Alacsony-Tátrában.

A papírforma alapján, a két toronymagas esélyes, a szlovák Petra Vlhová és az amerikai Mikaela Shiffrin összecsapásai még a televízió előtt is külön élmény, élőben pedig még különösebbnek ígérkezik.

Az előző szezonban a szlovák szurkolók fél Európán keresztül kísérték és buzdították kedvencüket, így biztosak lehetünk benne, hogy a telt ház és a fergeteges hangulat garantált. Annál is inkább, mert Vlhová a környéken nőtt fel, "hazai pályán" síel.

Szóval egy tanács, aki március 6-7-én Chopokra készül, az időben foglaljon szállást a környéken, a verseny belépőiről már nem is beszélve.

Szezonbérletesek, figyelem!
A Smart Season szezonbérlet nem lesz érvényes 2021. március 6-án és 7-én!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »