Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ki rakta ezt a méteres péniszt a síterep hegyére?

2017.11.04. Bata Attila

Az osztrák médiát bejárta a kép, amelyet maga a síterep is posztolt még csütörtökön. Azóta tényleg viharsebesen terjed a kép a közösségi média különböző csatornáin. Valaki egy fából készült, közel egy méter magas, péniszt ábrázoló szobrot állított 10 perc sétára az Ötscher csúcskeresztjétől.
Kép: Ötscher / Facebook
Kép: Ötscher / Facebook
A lifttársaság elmondása szerint, csütörtökön egy túrázó szólt, hogy egy szokatlan faszobrot látott a fentebb említett helyen. Erről képeket is közölt a Facebook oldalán.

A síterep sem volt rest, megérezték az ebben rejlő marketing lehetőséget és később ők is feltették a hegyre került fapénisz képét.

Az ORF cikke szerint, ha a síterepnek lesznek hadra fogható emberei, akkor felmennek és megnézik, hogy mennyire biztonságosan rögzítették a "műalkotást". A képen az látszik, hogy kövekkel rakták körbe.

Jelenleg senki sem tudja, hogy ki készítette, hogyan került fel a hegyre a szemtanúk szerint is nehéz tárgy. A síterep (Lackenhof/Ötscher) jó poénnak tartja a szobrot, így szezon előtt nem rossz egy kis extra marketing.

A szobor sorsa attól függ, hogy kinek a földjén állították fel. Először is tisztázni kell, hogy kinek a tulajdona a földdarab, amelyből kinőtt a fallosz. Aztán a tulajdonos döntésén múlik minden.

A síterep vezetője szeretné megismerni a mű alkotóját. Ahogy mondta, nem haragszik, semmilyen megtorlást nem szeretne alkalmazni vele szemben, inkább meghívná őt síelni a következő szezonban.
KOMMENTEK
PeterGati | 2017.11.05. 09:47
Aki meg tudja mondani, hogy ki készítette a falloszt és rakta a hegy tetejére annak a jutalma egy szezonbérlet! http://www.heute.at/oesterreich/nie...deroesterreich/story/-tsc...
szoli | 2017.11.05. 18:18
Én voltam. Töredelmesen bevallom. Kérem a szezon bérletet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.