Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyre szexisebbek a sílécek és a hódeszkák

2008.10.09. Bata Attila

Egyre szexisebbek a sílécek és a hódeszkák Hamarosan indul az idei szezon technikai újdonságait bemutató sorozatunk, úgyhogy egyelőre csak a külsőségekre koncentráljunk. Az új trend egyre sikamlósabbnak ígérkezik, először csak a hódeszkákon, de most már a síléceken is megjelent a lengeöltözetű hölgyeket ábrázoló design.
A Burton cég erre a szezonra dobta piacra a „Burton Love” snowboard sorozatot, amelyen a Playboy magazin egykori modelljei domborítanak. A cég természetesen számos tiltakozó levelet és telefont kapott már ez ügyben, de a marketing szakemberek sem egységesek abban a tekintetben, hogy használhat-e az eladásoknak az új stratégia.

Az új stílus valószínűleg bejön majd a fiatabb-idősebb férfi hódeszkásoknak, az már más kérdés, hogy a mennyire lesznek boldogok a szülők, ha ilyen deszkák sorakoznak majd gyermekeik szeme előtt a Hütte oldalának támasztva.

Hasonlóan váratlan húzással jelentkezett Kalifornia egyetlen sílécgyártója, a Boone Skis cég. Először is három termék típusuk csak természetes anyagokból készül, a jobbára bambuszrétegekből összeállított lécek már a környezetbarát síelés népszerűsítése jegyében születtek. Szélesített változat készül az Észak-Amerikában népszerű pályán kívüli mélyhavas síeléshez, és külön a parkokban ugrató megszállottak részére.

Attól nem kell tartani, hogy ezek a lécek elárasztják a piacot, hiszen az idén csak 500 párat hoznak forgalomba. Természetesen a design itt is érdekes, fürdőruhás modell képe került a lécekre, így a két menet közti pihenő alatt kellemesebben telhet a feltöltődés.
Az új sorozat az egykori Playboy nyuszikkal
Az új sorozat az egykori Playboy nyuszikkal
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.