Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Val Thorens lett a világ legjobb síterepe

2017.11.22. Szászi Bernadett

Idén is átadták a síterepek Oscar-jának számító World Ski Awards díjakat. A francia Val Thorens lett a világ legjobb síterepe, valamint országonként is díjazták a legtöbb szavazatot gyűjtött síterepeket.
A világ legjobbjának választott Val Thorens síterepének csapata
A világ legjobbjának választott Val Thorens síterepének csapata
Öt évvel ezelőtt alapították a World Ski Awards szakmai díjat, mellyel a síturizmus képviselőit jutalmazzák minden évben. A nagymúltú World Travel Awards kistestvéreként létrejött díjra síterepeket, síszállásokat és utazási irodákat jelölnek, akikre a szakma és a média képviselői, valamint a téli turizmus iránt érdeklődő közönség szavazhat.

Idén is az ausztriai Kitzbühelben tartották a díjátadót, melyen jelen volt a síszakma színe-java. A november 17-19. között megrendezett, egész hétvégén át tartó rendezvényen exkluzív programokon vehettek részt a vendégek, úgymint városnéző túrák, ismerkedési estek és privát síelés.
A vendéglátó és egyben Ausztria legjobbja, Kitzbühel síterepének csapata
A vendéglátó és egyben Ausztria legjobbja, Kitzbühel síterepének csapata
A hétvége fénypontja a díjátadó ceremónia volt. A világ legjobb síterepének választották a francia Val Thorenst, a világ legjobb freestyle síterepe címet pedig a svájci Laax kapta. A legjobb osztrák síterep díját a házigazdának, Kitzbühelnek adták.

Szlovákiában nem túl nagy meglepetést okozva Jasná síterepe lett a győztes, Szlovéniában pedig a magyarok körében is népszerű Krvavec síterepe lett az ország legjobbja. A lengyel síterepek közül Białka Tatrzańska, a csehektől pedig Špindlerův Mlýn vihette haza a legjobbnak járó elismerést. Az olasz síterepek közül Val Gardena került ki győztesként, Romániában pedig Sinaia síterepét választották a legjobbnak.
A szlovén győztes, Krvavec síterepének képviselői
A szlovén győztes, Krvavec síterepének képviselői
Az ország legjobbjának járó díjat kapta továbbá a bulgáriai Bansko, a német Garmisch-Partenkirchen, az andorrai Vallnord, a finn Iso-Syöte, a norvég Trysil, az orosz Rosa Kuthor, a spanyol Aramón Cerler és a svéd Are síterepe.

A síterepek és egyéb kategóriák díjazottjai megtekinthetők a worldskiawards.com honlapján.
KOMMENTEK
Sörapu. | 2017.11.22. 18:44
Rólunk nem volt szó?
Kálmi | 2017.11.22. 19:10
De igen! A Te söreidet dícséri mindenki aki már kóstolta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, az Alacsony-Tátra északi oldalán, Jasná sípályától kb. 10 km-re. Összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky bungaló 116
Egyszerű berendezésű és bútorzatú "retró" fahütték Jasná sípályáitól kb. 50-100 méterre. Két-, három- és négyágyas szobák, társalgó, SAT TV, zuhanyzó, WC, konyha.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.