Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Nyerj síutat síbérlettel Hinterstoderre!

2015.11.23.
Nyerj síutat síbérlettel Hinterstoderre! Véget ért nyereményjátékunk, melyen értékes síelést lehetett nyerni síbérlettel, teljes ellátással Hinterstoderre az Alpine Tours felajánlásával! Felső-Ausztria legjobban kiépített sícentruma kitűnő helyszín egy felejthetetlen családi vagy baráti sítúra megszervezéséhez. Gratulálunk a nyerteseknek!

Az Alpine Tours által felajánlott nyeremények és nyerteseik:

  • 1. helyezett: Boda Árpád (Pécs) 4 éjszaka/3 napos utazási csomag síbérlettel, teljes ellátással a Vitalhotel Stoderhof szállodában 2 fő részére
  • 2. helyezett: Molnár Tamás (Szeged) 3 éjszaka/2 napos utazási csomag síbérlettel, félpanziós ellátással a Berghotel Hinterstoder szállodában 2 fő részére
  • 3. helyezett: Szarvas Dávid (Vác) VIP belépő 2 fő részére a 2016-os hinterstoderi Audi FIS világkupa futamra

Játékszabályok

  • A sorsoláson mindenki részt vesz, aki helyesen válaszol a két feltett kérdésekre és érvényes adatokkal regisztrál.
  • A játék 2015. november 23-tól december 7-ig tart.
  • A sorsolás napja: 2015. december 8.
  • A nyerteseknek a nyereményeket postán fogjuk megküldeni és nevüket közzétesszük a portálon.
  • Segítség a válaszokhoz az alpinetours.hu oldalon.
Felső-Ausztria legkiépítettebb sícentruma kitűnő helyszín egy felejthetetlen családi vagy baráti sítúra megszervezéséhez. A Linz-től alig 30 km-re fekvő és szinte végig autópályán elérhető Hinterstoder a lélegzetelállító Totes Gebirge hegység szívében a modern infrastruktúra és a természetesség tökéletes keveréke. A változatos és minden tudásszintnek, akár egyhetes síeléshez is elegendő alternatívát nyújtó pályarendszer több mint 50 km jelölt pályát foglal magában, melyet 2 kabinos, 7 ülőszékes és 3 húzólift szolgál ki. Legmagasabb pontja eléri a 2.000 métert, így biztosítva a síelőknek és snowboardosoknak a hóbiztosságot. A kabinos és ülőszékes liftek találkozásánál, a központi fennsíkon kezdő kisgyermekek részére ideális pálya is üzemel.

Az Alpine Tours síiroda hosszú évek óta prémium minőségű ajánlatokkal várja azokat a síelőket, akiknek fontos a kiváló szolgáltatás. Csomagajánlataik családosok és baráti társaságok számára is tartogatnak speciális, náluk elérhető előnyöket. Bízza szakértőkre az idei síelését, kérjen feltétlen ajánlatot mielőtt dönt!

Az utóbbi évek dinamikus fejlesztései számos nemzetközi elismerést eredményeztek, de igazi rangot a FIS Audi világkupa sorozat hozott, melynek 2016-os futamai a február 27-28. hétvégén kerülnek megrendezésre. Új szálláshelyek épültek, a meglévők szolgáltatásai bővültek, új éttermek és szórakozóhelyek születtek. A pihenőket és napfürdőzőket a pályarendszer számos pontján hamisítatlan hütték várják, a sízésen és snowboardozáson kívül az élményeket tovább fokozhatjuk szánkózással, jégtekézéssel vagy akár lovasszán túrákkal. Az ideérkezőknek érdemes legalább egy napot szánni a "testvérterep" Wurzeralm-ra is, ahol 30 km-es pályarendszer áll a téli sportolók rendelkezésére. Itt egy gyors sikló repít fel bennünket egy szempillantás alatt a központi hegyállomásra, ahonnan számtalan lesiklás közül választhatunk.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 91 vendég és 14 regisztrált felhasználó látogatja.