Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífutást oktat Bozsik Anna csapata a Normafánál

2006.02.12. 2010.12.05. Wesselényi Andrea | frissítve: 2010.12.05.

A Bozsik Sífutóiskola sok szeretettel vár mindenkit szombaton és vasárnap 9 és/vagy 11 órától kezdődő oktatásain! Helyszín az Anna-rét, az Anna kápolna melletti kis rét, ahol most kiváló hó van. Felszerelést az Anna-rét melletti Vasas síházban lehet bérelni, 1 500 Ft/felszerelés áron. 10 éves korig ingyenes.
Sok-sok éve már, hogy elbontották a síliftet a Normafánál. Sebaj, ha alpesi síelésre nem, de sífutásra már pár centi hó esetén tökéletes hely a Normafa fennsík. Az Anna-réten rendszeres sífutó edzések várják a sportág iránt érdeklődő amatőröket.

Már régóta tudom, hiszen e portálon is kinn van az info, hogy a téli hónapokban, megfelelő hóviszonyok esetén sífutás oktatást tartanak a Bozsik Sífutó Iskola oktatói a Normafa közeli Anna-réten, a Kápolna mögötti lapos területen szombaton és vasárnap délelőtt 9 és 11 órakor.

A sífutóiskola hírleveléből értesültem arról, hogy csütörtök délután is van lehetőség bekapcsolódni az oktatásba, így egy gyors elhatározással egy ügyesen átszervezett délután megjelentem életem első sífutó edzésén. Olyannyira megtetszett a dolog, hogy elhatároztam, az alpesi sí mellett igenis megtanulom végre a sífutást is, így a tanulás folyamatáról és annak minden öröméről, nehézségéről első kézből tudok majd beszámolni itt a sielok.hu-n. Egyelőre nagy a lelkesedés, bár Anna szerint még le kell küzdenem néhány tipikusan lesikló mozdulatot. Persze semmi akadálya annak, hogy a két mozgást párhuzamosan is megtanuljam, most ez a cél, amiért azért meg kell dolgozni. Mindenesetre jobban élveztem a friss levegőn sífutóedzést bármelyik fitness centerben töltött óránál, és talán még jobban meg is mozgatott.

Aki pedig szintén kedvet kapott és szeretne az edzésekbe még bekapcsolódni, hívja Bozsik Annát a 413-3546 vagy 30/274-9113 telefonszámon!
A helyszínen lehet felszerelést is bérelni felnőtt vagy gyerek méretben egyaránt. Gyerekeknek az oktatás ingyenes!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.