Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni ! Idei szezonba Ischglbe szeretnénk egy jót síelni,tudna valaki jó szállást ajánlani?
Amit szeretnénk :, ha lehet félpanzió,max 15 km,ne legyen túl drága,2 főre .
Köszi Feri
Érdeklődnék mi szerdától mennénk ide,viszont az időjáráselőrejelzés szerint -23 fok körül lesz ,ilyenkor is működik minden ,vagy lehetséges részlges a liftek üzemeltetése ?
Köszi a válaszokat
Sziasztok !
Több ismerősömmel azt tervezzük,hogy a két ünnep között egy napra elmennénk Ausztriába .
Tudnátok ajánlani pályákat, ahol talán nem kell sokat sorban állni a felvonóknál ?
Tudom mindenhol sokan lesznek,de talán van valakinek tapasztalata erről az időszakról,hova érdemes menni .
Fischer rc4,Head supershape érdekelne igazán ,ha volt valaki esetleg megírhatná ,esetleg ha árat is tudna mondani, az lenne a legjobb,ugyanis Pécsről mennék ha megéri .
Hol tudnék utánanézni,hogy milyen flexindexe van a HEAD EZON 8.0 típusú bakancsnak ?
Talán 80-as a típus számból erre következtetek,de szeretnék biztos lenni benne .
Helo !
A sátoraljaújhelyi pályán van hó,szilveszterezni megyünk a környékre,és beiktatnánk egy kis síelést is . Tudom,hogy lehet hó nélkül is,de azért a havas pályának jobban örülnénk .
Ja azt még elfelejtettem,hogy elég megvennem a 10 napos autópálya bérletet ,és használható minden fizető útvonalon,vagy kell még más jegyet is vásárolnom.
Jövő hét közepén megyünk Pécsröl Murauba szerintetek merre jobb,gyorsabb az útvonal :Pécs,Kaposvár ,Nagykanizsa,Szlovénia,Graz,Murau Vagy : Pécs,Kaposvár,Zalaegerszeg,Graz,Murau