krisztianbeton által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2015.02.14. 12:05
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Hochwurzen-en lévőszánkópályával kapcsolatban olyantól aki volt már, a honlapjukon nem tudok eligazodni Az lenne a kérdés, hogy a szánkó bérlés benne van a jegy árában, illetve milyen vélemény van róla pozitív vagy negatív?
Köszi
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2013.03.17. 21:26
Sziasztok

Mi szombaton voltunk itt déli oldalra indultunk, 8.30-kor az infoszámon azt mondták megy az A2-es felvonó....odaértünk gyanus volt, hogy jönnek lefele a busszal az Emberek, de nem kapcsoltunk mondjuk most voltam itt először úgyhogy próbáltam kiigazodni. Felöltözés busszal fel pénztárnál nagy háborgás érdeklődés után kiderült nem csak az A2 de még a B6-os sem üzemel pedig gyönyörű napos idő volt enyhe szellővel.Akkor nem volt mit tenni busz vissza cipő át idegből 70km kb1óra és máris északon voltunk iszonyú tömeg szerencsésen megálltunk pont a busznál szinte rögtön indult fent pénztárnál 10perc sorbanállás után nekivágtunk az A3-mal a10-es pályának gyönyörű napos idő szél nulla 12:00 végre csúsztunk utána bejártuk szinte az összes pályát egyedül az A1-est nem vártuk ki a többinél 5percnél többet nem kellett várnunk. Mi kellemesen csalódtunk még du.3-kor is "tökéletes" volt a fekete pálya ami nem tetszett , hogy olyan bunkó módon közlekedtek a pályán és a felvonónál is az emberek itt érezhető a különbség Szlovákia és Ausztria között. Összességében azért jó volt mindenesetre ha mégegyszer odamegyünk rögtön északra indulunk
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2012.03.18. 19:15
Március 15-én voltunk ezen a pályán kb.13óráig jó volt a pálya, de utána katasztrófálisan elkezdett olvadni tiszta viz volt a hó amúgy szuper a pályarendszer a csúcsról a piros 8-as utána tovább a 9-esen végigcsúszni nagyon szuper volt. Délután kb. 15-20 fok volt a hegyen.
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2012.01.15. 20:43
Sziasztok !
Mi hétvégén mennénk Poroninba(Zakopanetól 8km) és onnan környező pályákra síelni. Azt szeretném kérdezni akik ismerősek arafelé h melyik pályára érdemes elmenni? A Zakopane-i pályára valóban "lehetetlen" feljutni? Két gyerekkel mennénk úgyhogy több órás sorbanállás szóba se jöhet! Ill. utazni mere érdemes? :besztercebánya felé végig az E77-esen vagy amerre az útvonaltervező írja Hatvan Salgótarján és fel egyenesen? Köszi a válaszokat jó havat Mindenkinek!
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2011.01.08. 11:44
Mi Tegnapvoltunk tapadós hó lent 20perc várakozás a tányérosra csákányost javították aztán félúton megállt 15 percre azt is javították addig lógtunk 11 körül helyreállt mindkét alsó felvonó utána már 1-2 perc várakozással "jót" boardoztunk-síeltünk első alkalmam volt itt, de hétvégén tuti nem mennék ide.Valaki nem tudja mi lett a boardos gyerekkel aki elesett az ugratón Mi amikor eljöttünk még mozdulatlanul feküdt???
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2010.12.30. 18:09
Sziasztok
Mi is tegnap voltunk Bp16-ból 3óra útidővel (igaz 2 matricával)értünk ki. A Mariensee-i parkolóba mentünk itt nem volt tömeg,délbe átmentünk a szokott helyre kajálni onnan visszajutni katasztrófa volt 20-25perc sorban állás a felvononál.délutánra tiszta jég volt az "egész" Mariensee-i oldal Nekunk csalódás volt. (a snowboard cipőm fűzője is poros lett a parkolóba ;) katasztrófa)
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2010.02.01. 09:47
Sziasztok!

Tegnap én is eljutottam az Eplényi pályára síelni.
Meglepődtem mennyire jók a hely adottságai a pályák szélesek még a kérdéses 4-es is a 3-as vége már hagy kívánnivalót maga után olyan buckás hogy .... a felvonónál nem volt vészes a sorbanállás néha az ülősnél, de szerintem ha a kiszállásnál megcsinálnák lankásabbra a lejtőt nem esne el minden 10. ember akkor még gyorsabb lehetne a feljutás.
Összeségében kellemes csalódás jót síeltünk.

Jó havat Mindenkinek
krisztianbeton
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2009.12.30. 20:55
Hali Mindenkinek!

Most érkeztünk Haza Mönichkirchen-ből
Egész jó volt a pálya is az idő is,persze azért érezhető, hogy nem igazi hó van, de két gyerekkel ez is megteszi.

Jó havat mindenkinek!
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE