Sansovino által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (51)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2024.01.04. 18:29
Sokan kritikusak - és bizonyára okkal - azt sugallják, hogy bizony van ettől jobb is. Mikor felvonóból nézem az alattam flatterolókat, akkor beérném, ha csupána fele így tudna. Ám sajnos az apáról fiúra szálló tudásnak nem mondható, félekével lassítókat kötelezném, hogy nézzenek és tanuljanak. Márnint lehet sielni is nemcsak a havat túrni.
Nekem tetszik. Mind három. ☺
Előzmény: (Lackó 219970)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2023.01.22. 11:00
Mikor az ember veszi a bátorságot, hogy másokat figyeljen és tanuljon akkor rögtön feltűnik, hogy a magabiztosnak tűnő, bátran sielő, sok kilométert lecsúszott ember milyen elképesztő produkciókra képes egyetlen váratlan akadály láttán. Megoldja vagy nem. És jön a felfedezés, hogy rutinból bárki siel. Egy idő után. Persze tanul az ember mikor "videókat" néz is, de el kell dönteni, hogy melyik lesz az a fajta mód, ahogyan én akarok és tudok majd jól sielni. Mikor az ekézés, a flatterolás kiesik, a carving még vicces akkor csak azon múlik, hogy van-e olyan oktató aki a rám méretezi az oktatást. Tud-e olyat tanítani amivel bátran szembefordulok bármilyen lejtővel és azon örömmel, élvezettel jövök le.
Vannak ilyen oktatók.

(Nem igaz, hogy van olyan purdé aki jobban énekel, mint akit erre megtanítanak. Igaz ez ma elég egy szinthez néhány embernek, de nem a zenét szeretőknek.
A kerékpárhoz: Mondja az oktatóm, hogy nem úgy kell kormányozni, hogy elfordítjuk a kormányt, mint egy autón, hanem megtámasztjuk a fordulás irányába és bedőlünk a kanyarba. A kerékpár pedig be fog kanyarodni. ☺ - kis kitérő.☺ Mert a sielésben is van rengeteg olyan apró dolog, amit mindenki másképpen csinál.)
Előzmény: (VÁrpád 217390)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2022.12.05. 18:56
Csupán példa. Lengyel oktató Ausztriában a Maier sísuli szervezésében. A kb. nyolc éves kölök már kezdéskor síz, zokog, bömböl, de azért amit mondanak neki, azt csinálja. Egészen délutánig. Egyetlen percre sem hagyta abba a szipogást,nyávogást. Bőgött lefelé, zokogott felfelé egy kb. tíz fős hasonló korú gyermek társaságban. Egyedül.
Nehéz kenyér! ☺
Előzmény: (VÁrpád 216606)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2021.04.04. 16:09
Igaz lehetne. Nejem hétvégén, hétköznap és utószezonban is ugyanazt az árat fizette oda 5500 Ft.
Előzmény: (Livigno 212226)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2021.03.28. 14:00
Tudom, fogadatlan prókátornak...Mégis. A nejem is csak síparkos jegyet vesz, mert tanul. Már ha elmegy az ember akkor a tanpálya melett a tárcsáson ingyen lehet a gyerek. Ott is tudsz tanulni. Igazán nincs nagy forgalom. Sajnos, hogy a forintunk pont az albán lej harmadát éri, de közel húsz €-ért szerintem még nagyon jó az a hely, így is. Sok ember dolgozik ott, a bérek, járulékok, a pálya karbantartása, az áram mind komoly összeg. Szerintem nekik még így sem lesz gazdaságos ez az üzlet. Az állam mindennek a harmadát + adó viszi. Remélem azért jól éreztétek magatokat! ☺
Előzmény: (Livigno 212181)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2021.03.18. 18:56
Az elmúlt héten a teljes nyitvatartás alatt jó volt a pálya minősége. Tegnap zárásra már kásás, buckás volt. Ám azt is lehet élvezni. Mert nagyon kevesen voltak már. Sor a felvonónál egész nap semmi. Ja! Kedves emberek. ☺
Előzmény: (TZoli 212099)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2021.03.03. 21:46
A bébi pályán gyakorolnak. Jön egy anyuka és kisfia a bólyák között egyenesen le. Ügyes. Szóltak, ha nem kanyarodik, akkor elküldik, mert veszélyes. Sértődés és kimegy ezek után a kékpályára. Ott ugyanez. Gondolom általános.
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2021.01.24. 21:06
Mint kezdő, észreveszem magam is, hogy jó csalni. Csalok is. Bár gondolom innen lehet fejlődni. Azon vagyunk. ☺
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.26. 14:52
Nem csinálnak pozitív tesztet. Bár ha ráteszed egy kicsit egy melegebb helyre, mégis influenzás lennél, vagy ezer más okkal úgy Te is tudsz pozitívat produkálni. Cserébe még beteg sem vagy!
Jut eszembe, hogy január közepére biztosan eltűnik a köztudatból a vírus, mert akkor lőttek a foci eb-nek nálunk! Ugye? ☺
Előzmény: (gazgabi 210393)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.23. 17:08
Ez pont a " véremben van", nem kell ide oktató stílus. Tízből kilencvenöt így megy. 😁😁
Előzmény: (magnum56 210385)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.18. 18:32
Sípályák
Csak azok az ügyfelek léphetnek be a sípályára, akiknek az antigén COVID-19 tesztje negatív eredménnyel kevesebb, mint 72 órával azelőtt megtörtént.
A síközpont minden felhasználójának el kell takarnia orrát és száját arcmaszkkal vagy sállal.
Kérjük, tartson biztonságos távolságot felvonókba és felvonókba történő beszálláskor.
Kérjük, fertőtlenítse a kezét a rendelkezésre álló fertőtlenítőszerekkel.
Szálláslehetőségek
A szállás minden üzemeltetőjének meg kell követelnie az összes ügyféltől kevesebb, mint 72 órával azelőtt elvégzett antigén COVID-19 tesztek negatív eredményeit
Belső tér és szórakozás
Minden ügyfélnek, aki belép egy belső létesítménybe, be kell takarnia orrát és száját arcmaszkkal vagy sállal.
A belső létesítménybe való belépéskor mindenkinek fertőtleníteni kell a kezét.
A jegypénztárakban, az egész üdülőhelyen, valamint a nyugágyakon kötelező a többi embertől 2 méteres távolság.
Tehát a 15 perces antigén teszt is elegendő és ezt megcsinálják a tesztelő helyeken
Előzmény: (WéberF 210323)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.13. 15:41
Szerencsére! (Szolgáltatásban dolgozom. Első a vendég a vevő. Idióta politikusok középkort idéző elképzelései egy járvány kezeléséről még nem fizteti ki a veszteségeidet, a járulékodat, semmit. A vendég a vevő igen. A rendőrnek volt kis kunyhója, kis melege, de most? Áll az esőben, a szélben egy olyan helyen ahová más a macskáját sem dobná ki. Éppen apropó, hogy hugom nyugdíjjára vár a fia, mert az egész családja szakács, a lánya -ha éppen ő nem, akkor valaki más covidos az iskolában ahol tanárnő. Szóval lassan szakad a cérna és pont lepottyantja mindenki, hogy milyen szabályok mentén képzeli a nem kevés pénzét mindig megkapó eszement és tökkelütött társasága. Emberek vagyunk.Elég.)
Előzmény: (százas 210185)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.13. 11:42
Elfogy az emberek türelme, ha hülyeségekkel terhelik. Én hivatalnok lennék, már pont elegem lenne.
Előzmény: (százas 210185)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.12. 17:44
Már a nejemet is rábeszéltem. Akkor, mikor rájöttem, hogy nem kötelező elesni, bukni. (Csak betett a politika, mint mindenkinek.)
Már ketten várjuk a havas pályákat. ☺
Előzmény: (endre77 210165)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.12. 12:39
Bocsánat. Rossz helyre ment. Valójában az érdekelt volna, hogy miben más az a könyvben lévő, mint amit látok, hogy bizony a gyerek először "ekézik és kidől", majd innen indul, hogy előre és bedől egy kanyarban.
Előzmény: (magnum56 210155)
Sansovino
51 élménybeszámolót írt
51
5 éve tag
2020.12.12. 11:00
Mint kezdőt engem is érdekelne.
Persze megértem, ha erre a válasz a könyvben lesz, de lássuk be nem életszerű ezt könyvből tanulni. Többek között azért sem, mert én is kaptam jószándékú tanácsokat, amikről kiderült, hogy idejét mult, haszontalan, rossz.
Tehát?
Előzmény: (magnum56 210153)
következőutolsó
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE