Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
pocahontas
58 élménybeszámolót írt
58
11 éve tag
2013.01.08. 17:37
TKata!

Amikor olvastam az elveszített vendég hozzászólásait, néhány dolog megfogalmazódott a fejemben. Le akartam írni, de megtetted helyettem.
1. A hétvégén bazimeleg volt. Osztrák pályák voltak nagy bajban, pedig magasabban vannak, mint Eplény. Erre valaki elmegy Eplénybe, amikor a webkamerán is látszott milyen a pálya, és ki is írták. Én is vaciláltam, de végül itthon maradtam. Erre jó egy webkamera. Szerintem nem dicsekedés az ágyúk száma, de +10-ben nem megy a hógyártás. Ezt még én is tudom, pedig nem vagyok műszaki.
2. De legyen, elmegy Eplénybe. Ekkor már saját szemével is látja az állapotokat, sőt figyelmeztetik is rá. Még be is vallja!!!!!!, hogy felsétált megnézni. Tehát tökéletesen tisztában volt a feltételekkel. Erre megveszi a jegyet azért hogy kritizáljon. Ennyire ráér? Ha tudom, hogy nem jó a film a moziban, akkor nem fecsérelem a drága időmet arra, hogy beüljek és utána siránkozzak, és regisztráljak a mozifórumon. Ez rosszmájúság.
3. Legsúlyosabb: nem szabad kritizálni, miért nyitottak ki. Mert attól hogy nyitva van egy pálya, még nem kötelező jegyet venni. Főleg, ha korrekten tájékoztatnak a helyzetről. És ha csak a szezonbérleteseknek nyitnak ki? Ő döntésük, inkább tiszteletet érdemel, hogy kinyitnak akkor is, amikor tudják a nap bukta lesz.

Bocsánat mindenkitől, de kikívánkozott!
Előzmény: (TKata 149827)
elvesztett_ugyfel
10 élménybeszámolót írt
10
11 éve tag
2013.01.08. 17:14
Kedves TKata!
Kérlek vedd figyelembe, hogy elvesztett_ugyfel nem azonos elvesztett ugyfél-el.
Továbbá maci-laci elvesztett_ugyfel 149821-es hozzászólására reagált, te viszont elvesztett ugyfél 149755-es hozzászólására. Így eléggé összekuszálódtak a gondolatok.
Előzmény: (TKata 149827)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
2013.01.08. 17:08
Kata! Én akkor szoktam legcsúnyábbakat mondani, amikor saját küszöbömbe rúgok bele/Talán nem szidom a ház építőjét, tervezőjét,csak a küszöböt-én, eszembe sem jutok/.
Előzmény: (TKata 149827)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2013.01.08. 16:04
Szerintem mindenkinek jól jön a javító jellegű kritika, az Arenának is (a fotókat is nyugodtan megoszthatnád), a hójelentéssel kapcsolatban én védeném őket. Ha egy terep kiírja, hogy "piszkos foltok, nem sár, szennyezett hó" vannak a pályán és +5-10 fokot mond a meteorológia ( http://www.met.hu/idojaras/elorejelzes/ ) ott túl sok jóra/porhóra nem lehet számítani. Ehhez jött még esetedben az erős szél, ami Eplényben nem szokott az ülős liftnek gondot okozni, mert a fák között megy, de akkor éppen okozott. Szerintem adj még egy esélyt nekik, !!!DE!!! legyen egy hét teli minuszokkal az utazásod előtt, esetleg némi természetes hó. Az ezt az időszakot követő nem túl szeles, nem csapadékos napokban kell menni, na akkor szerintem szuper lesz.
(Na látom közben már előttem szóló is kb. ezt írta.)
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2013.01.08. 15:53
Szerintem azért ez így nem teljesen korrekt. Szép volna, egy elegáns gesztus lenne, de semmi esetre sem korrekt. A jegyváltás előtt felhívták figyelmét a rosszabb körülményekre. Figyelmeztették, hogy a jegyvisszaváltás semmilyen formában nem lehetséges, sőt bármikor bezárhatnak. Volt lehetősége tájékozódni, amit meg is tett. A felvonó elindítással, a nyitva tartással a Síaréna egy lehetőséget biztosított számára, amivel vagy él, vagy nem él. Aztán hozott egy döntést, ami rossznak bizonyult. De ez az Ő döntése volt.
A korrekt az lenne, ha elmenne megfelelő hóviszonyok esetén is, csúszna egy jót, aztán itt leírná azt is. Ehhez a beszámolóhoz meg tanulságul hozzátehetné a mostani képeit, és melléírhatná, hogy messziről ilyen körülmények között senki ne induljon el.
Előzmény: (maci-laci 149822)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2013.01.08. 15:10
Régen olvastam már ilyen korrekt módon megfogalmazott kritikát és az Aréna részéről is pozitív volt a reakció. Mivel Te pontokba szedted az észrevételeket, szerencsésebb lett volna nekik is így reagálni. Ne legyünk telhetetlenek, mert a kommunikációjuk így is óriásit lépett előre az eddigiekhez képest. Az Aréna részéről egy gesztus lenne ha vendégül látnának egy napra és ez alkalommal bemutathatnák a pályát alaposabban neked. A személyes találkozó hatására talán még az userneved is megváltozhat ;)
elvesztett_ugyfel
10 élménybeszámolót írt
10
11 éve tag
2013.01.08. 14:54
robin, Pistabácsi, RM, maci-laci, Nordica Vili
Készítettem videókat és fényképeket is, de azt nem tudom csak veletek megosztani. Mivel pozitív jelzés érkezett a kritikára, így a publikálás elmarad.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.