Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2013.01.17. 12:26
A SZEP kártyát Eplényben (meg másik magyar síterepeken is) elfogadják napijegy vásárláskor. De már fizettem vele uszoda belépőt is. Felszerelést viszont tudtommal nem lehet vele kölcsönözni.
Egyébként a leírásból:
A SZÉP kártyán belül a munkavállalók 3 alszámlára utalhatnak:
a, szálláshely alszámla: szálláshely –szállodák, panziók, üdülők, kempingek- szolgáltatásra felhasználható kedvezményes adózással évi 225.000,-Ft értékben
b, vendéglátás alszámla: éttermi és mozgó vendéglátóhelyeken- ideértve vállalati éttermeinket és büféinket is- kész étel fogyasztására, szálláshely szolgáltatásra felhasználható, kedvezményes adózással évi 150.000,-Ft értékben rendelhető.
c, szabadidő alszámla: wellness szolgáltatásokra, sportolásra, kulturális és kikapcsolódási célú programokra (színház, koncert, múzeum, növény- és állatkert, vidámpark, strand, fürdő, fitneszklub), humán-egészségügyi szolgáltatásokra, szálláshely szolgáltatásra, sportlétesítmény bérlésre felhasználható kedvezményes adózással évi 75.000,-Ft értékben.
Előzmény: (beee 151227)
beee
39 élménybeszámolót írt
39
13 éve tag
2013.01.17. 10:35
Sziasztok!

Naaaa, tegnap este végre jártunk Eplényben esti síelni. Összességében feltétlen jár a csapatnak a sisak-emelés, szóval köszönjük az élményt! :)

A pozitívumok:
- Az itthoni időjárás szeszélyességéhez képest nagyon jó hó, a sok hűlés-melegedés ellenére vastag réteg, kaviccsal nem találkoztam. "Kicsit" jeges, de ez legyen a legnagyobb baj. Az egész napos nyitvatartás ellenére nagyon jó minőségű pálya!!!! Gratula hozzá, de tényleg.
- Szuper világítás, jó erősek a lámpák, semmi látási problémám nem volt.
- Amint elkezdett esni a hó, a felvonókezelő srácok fáradhatatlanul hajtogatták a Sólyom üléseit, hogy minél szárazabbra ülhessünk.
- Jó ötlet volt a futószőnyeg, biztosan mérhetően gyorsítja a felvonózást.
- Kellemes az új 7-es pálya, amennyit a sötétben meg tudtunk állapítani belőle. :)))
- A pályák végén az ellenlejtő megoldása nagy segítség - még mindig vannak, akik ott szedelőzködnek, de már legalább van hol kikerülni őket, illetve a lankásítás miatt kezdőbbek is gyorsabban átcsúsznak a Sólyomhoz.
- A Sólyom kiszállója szuper lett, végre van hely bőven, a kezdőbbeket innentől a bal szélre kell ültetni, és kész. :)

A negatívumok:
- Nagy csalódás, hogy felszerelést nem lehet SZÉP kártyával bérelni. Pedig tudtommal használható lenne ilyesmire a kártya. Így is készültem, kértem rá nagyobb összeget a cafeteria keretemből, amit most majd keresgélhetek, hogy mire használjam el. :(
- Úgy láttuk a felvonóból, hogy sokan csúszkálnak a hivatalosan még nem megnyitott pályákon. Nem lenne könnyebb ezeket idővel előbb lekezelni, ha nem csúsznák széjjel rajta a népek a ráesett kis havat? Szóval nem lenne jó ténylegesen, hálóval-táblákkal lezárni őket - hátha akkor kevesebben mennének rá?
- A futószőnyeg anyaga elég brutál, nagyon tapad, első pár alkalommal eléggé meglepődtem, hogy mennyire megfogja a léceket, amint hozzáér. Gondolom kezdőbbeket ez azért kikészíti kicsit. A szokásos fehér műanyag futószőnyeg azért barátságosabb ennél, de biztosan sokkal drágább is.
- A Sólyom becsúszójánál még a kapuk előtt van egy hatalmas bukkanó. Ezen a legtöbben nem mernek átmenni, így két oldalról kerülgetik, okozva ezzel lassulást, galibákat. Szedjétek már szét ezt a huplit! :)
- A Sólyom bérletcsipogó kapuit lehetne feljebb rakni? Ha a kabátnak nincs az ujján bérlettartó hely, hanem csak feljebb zsebben tudja tartani az ember a bérletet, csinosakat kell táncolni, hogy sikerüljön lecsippantani.
- A pénztárbódé mögött - ex ellenlejtő tájékán még mindig nagyon sokan szedelőzködnek, ácsorognak, beszélgetnek ott, ahol leginkább beszűkül a pálya, és épp rá kell kanyarodni a Sólyom becsúszójára. Nem tudom még mit lehetne még tenni, talán háló a pálya szélén ráébresztené őket, hogy az ott csúszóhely, a szedelőzködést máshol iktassák be. Passz...

Fejlesztési ötlet - bár biztosan Ti is gondoltatok már rá: a 7-es pálya kivilágítása. Tökjó lehet az is este, világosban. :)

Szóval összességében - ahogy írtam az elején, köszönet, amit este láttam a fejlesztésekből, azok tényleg nagy pozitívumok. Látszik, hogy egy igazán igényes síközpontot építetek annak ellenére, hogy adottságaink ezt elég nehézzé teszik.
004.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.