Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
alfer
88 élménybeszámolót írt
88
16 éve tag
2010.02.11. 08:30
Szia! Szó sincs rongyrázásról, a kerítésünk pedig nem kolbászból van.
Gondolom a hozzászólásom egyeseknek tüske a szemében, de a szabad véleménynyilvánítás még mindig megengedett.
És igen, tovább fogok mulatni, ugyanis - gondolom ezzel Te is így vagy - a síelés az egyik legjobb mulatság.
Előzmény: (Taormina 84121)
malacy
126 élménybeszámolót írt
126
16 éve tag
2010.02.11. 08:16
Biztos Neked szólt, de ez is egy vélemény. Ez egy fórum.
Nekem sincs sok pénzem, teljesen átlagos életet élek. Mégis szeretünk síelni a párommal, a lehetőségeken belül oda megyünk ahova éppen futja. Azt mondom, meg kell nézni, ki kell próbálni. Anélkül nem megy. Sokan dicsérik a Skiarénát, vannak akik leszólják, nekem nem tisztem egyik sem, de egyvalami tény. Hétről hétre visszatérő törzsközönség van, hétvégente zsúfolt ház. Ha olyan gáz lenne, szerinted járnának ennyien? Senki sem a saját zsebének ellensége, még az sem akinél "kolbászból" van a disznóól....
Ekkora réteg rendszeresen kezelt hónál nem tudom mit akar jelenteni, hogy köves a pálya. Ez számomra értelmezhetetlen.
Kogyulu biztos több infót tud erről.
Egy biztos, mi megyünk, kipróbáljuk, utána már tudok ár-érték arányról értekezni. Előbb nem. Ha nem tetszik nem megyünk többet. Ennyi.
Előzmény: (Taormina 84121)
Taormina
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
2010.02.11. 07:39
Nem tudom, ez nekem szól-e, mert nem ismerem még jól a rendszert, és az azonosító számok logikáját még nem sikerült megértenem, de a hozzászólásod logikátlansága meglehetösen meredek.
"Aki 5-6 ezer forinton szarakodik"..."ár-érték arányról HABLATYOL" (sic!) Miért, téged honnan szalajtottak? Te mégis mit szoktál vizsgálni, mielött megvásárolsz BÁrMIT is? Magyar embernek magyar termék? Talán nálatok otthon kolbászból van a kerítés?
De ez eddig csak egy vélemény, ami illeszkedik a sajátos, eföldön gyakorta honos rongyrázó mentalitáshoz, hogy aki szegény az haljon meg, de mindenképp maradjon otthon és ne kerüljön ráadasul még mások érzékeny szeme elé is. De mit van mit tenni, el kell fogadni, vannak így gondolkodó emberek.
Ha a hozzászólás itt végzödne, szóra se lenne érdemes. Azonban így folytatod:
"majdnem agyvérzést kaptam..." ILLENE fölszerelni védöpárnával, jelzötáblákat kellene kitenni ", össze lett túrva" stb. miközben olyan alapvetö, minimális kritériumoknak való nem megfeleléseket állítasz pellengérre, amik nem 5-6000, de 1000 Ft is elvárható lenne.
Egy köves pálya nem csak balesetveszélyes, hanem arra is alkalmas, hogy a fölszereléset, amit én részemröl csak egyszer tudok beszerezni, maradandóan tönkretegye.
További jó mulatást!
Előzmény: (alfer 84117)
alfer
88 élménybeszámolót írt
88
16 éve tag
2010.02.11. 06:47
Továbbra sem értem miért kell mindenben a rosszat keresni. Akinek nincs pénze az ne síeljen. Aki 5 - 6 ezer forinton sz@rakodik, meg ár - érték arányról hablatyol az inkább maradjon otthon...
Tegnap voltunk és a 4-es, 5-ös kivételével az összes pálya minősége nagyon jó volt. Igazán kellemeset csalódtunk a rengeteg negatív híresztelés ellenére. Nem is értem...
Ami tény, hogy a köves pályákról tájékoztatni kellene a síelőket. Majdnem agyvérzést kaptam, mire leértem.
Építő jellegű kritikának szánom, hogy a pályán és közvetlenül mellette elhelyezkedő oszlopokat, különböző szekrényeket illene felszerelni védőpárnával, valamint jelzőtáblákat kellene kitenni a pályák kereszteződéséhez. Ez már nem hiszem, hogy pénzkérdés.
A pálya szépen volt kezelve, viszont délutánra össze lett túrva. És?? Ez már csak így megy egy sípályán, amit használnak...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.