Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2011.02.24. 14:21
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A nagy hideget kihasználva folyamatosan hóágyúzzuk a pályákat, hogy a szezon hátralévő részében is kiváló körülmények között lehessen nálunk síelni. Az előrejelzések a jövő hétre is hideget mondanak, éjszakánként még akkor is fagyni fog, így jövő hétvégéig biztosan működni fogunk. A kiváló és vastag hóalap, amennyiben nagyon nagy meleg nem érkezik, talán még március 15-ig is ki fog tartani, akkora tervezzük a szezonzárást. Tavaly is működtünk még március 15-én, igaz akkor a frissen esett hó teremtette meg a lehetőséget.

Idén a hóágyúké a fő szerep, ebben a szezonban, kivéve a november végi december eleji havazást, szinte alig esett természetes hó. Szerencsére hideg volt elegendő (végre idén Karácsonykor is), így a hóágyús fejlesztésnek köszönhetően már a 61. üzemnapot kezdjük meg Visegrádon 240 m-rel a tengerszint felett. Ha minden jól megy idén megdöntjük eddigi nyitvatartási rekordunkat. Sajnos a látogatottsággal már nem ez a helyzet, főleg a hétközi forgalmunk csökkent jelentősen, abból is az esti sízéseké. Igaz itt volt egyedül minimális áremelésünk, de a 10 alkalmas bérlettel még a tavalyinál is kedvezőbb áron lehet nálunk este síelni. A gyerek és senior árainkat mind hétvégén, mind hét közben jelentősen csökkentettük, hogy még több család síelhessen nálunk kedvező áron. A síkölcsönzőben és a síiskolában sem emelkedtek az árak és bevezettük a 6 órás oktatási csomagot 20 % kedvezménnyel, ami a bérlésre is vonatkozik. Kedvező árú büfénkbe is csak minimális áremelésre került sor. Tudtuk, hogy az embereknek ebben a szezonban kevesebb lehetőségük lesz a télre költeni, és szerettük volna hogy még megfizethető legyen számukra is ez a nagyon fontos téli mozgási lehetőség.

A válság ellenére további fejlesztéseket hajtottunk végre, ami elsősorban a nagy hétvégi forgalmunk zökkenőmentesebb lebonyolítását teszi lehetővé. Felújítottuk és bővítettük a népszerű teraszunkat, új pad asztal garnitúrákat csináltattunk, bővítettük a kölcsönzőnket, a síiskola új helyiséget kapott és már 2 profi pénztárban adjuk ki a jegyeket sorállás mentesen. A kevésbé kihasznált aszfaltos parkolóinkat felújítottuk, így már látni lehet a parkoló autókat is a pályáról, ezért azok este is használhatók, mert a pálya fényei azokat is bevilágítják. A dugók elkerülésére viszont a pálya oldalán már nem lehet megállni az út mellett, viszont a nagy aszfaltos parkolóinkban mindig szokott még hely lenni, igaz így kb 50 m-rel többet kell gyalogolni. Az összes tolókaros liftünk már gumicsöves védelmet kapott a könnyebb megfogás és a ruhák védelme miatt. Működik már a 4. webkameránk, melyen a bébi pályánk és az új teraszunk látható és ha már a külsőségeknél tartunk a Visegrád Sí és Snowboard Iskola oktatói új egyenruhát kaptak.

Tehát kedves barátaink Visegrádon még igazi tél van és lesz is még egy darabig, várunk mindenkit továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.