Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2011.03.03. 11:06
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Egy pár napja már nem adtunk hírt magunkról. Sikeres hétvégén vagyunk túl, tömeg ugyan nem volt, de aki kilátogatott hozzánk, mind nappal mind a farsangi partin láthatóan jól érezte magát. Kicsit olyan szezonzáró hangulata volt a dolognak.

És most már márciust írunk, talán már mi is csatlakoztunk a fásultak táborához akik már már görcsösen csak a tavaszt várják?!?! Normál esetben az ilyen alacsonyabb pályák már be szoktak ilyenkor zárni...csak nem ilyen kiváló hóviszonyok mellett. Még hétfő reggel is hóágyúztunk, és az éjszakai fagyok azóta is konzerválják az amúgy sem vékony hóréteget. Bár a nap már szinte bántóan süti a pályákat , de a hófehér réteggel még mindig nem tud mit kezdeni. És erre tegnap este még elkezdett szakadni a hó. Bár az előrejelzésekben csak pár centit jeleztek, azt is a déli részeken, de úgy esett, mintha sosem akarná abbahagyni. Eszembe jutott első hóágyús évünk, 2006. március elején szintén szakadt a hó és 60 cm-es hóban nyomtuk az első hétvégén a meredek nagypályán. Idén jóformán ki sem tudtuk azt nyitni! De ilyen nagy attrakciók szükségesek ahhoz, hogy megmozduljanak kedves sporttársak?!?!

Remélem ez a kis hó végre felébresztett sokakat a tavaszi kábulatból és elindulnak hosszú tömött sorokban az alig karnyújtásnyira lévő, még működő, magyar pályák felé. Nem kéne kihasználatlanul hagyni ezt a természet adta lehetőséget, egyedüli esélyünk az elfogadás és az alkalmazkodás. Ráadásul gyönyörű idő is ígérkezik, aki csak napozni szeretne annak is kitűnő kikapcsolódás lesz ez a hétvége, és már nem is merem leírni, hogy vasárnap újabb hidegfront érkezik... Még a végén tényleg nem lesz irreális a március 15-i szezonzárás.

Várunk mindenkit továbbra is szeretettel a gyönyörű Visegrádon!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.