Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2012.12.18. 09:40
Régebben csak a meredek pályával kapcsolatban volt ilyen a helyzet, kb 1 napig volt jól használható, aki gyorsan reagált a hírekre az egy jót síelhetett rajta. Remélem a hóágyús résszel nem ez lesz a helyzet idén?! Azért javaslom a hírlevélre feliratkozást, vagy a honlap folyamatos figyelését, és persze a gyors reagálást jó körülmények esetén, hiszen nem vagyunk a világ végén.

Ha most a jó oldalát nézzük a dolgoknak, akkor ez az enyheség a tél elején még semmi rendkívülit nem takar, sőt jobb is mint pl. a két ünnep között. Azért most mát emberelje meg magát az időjárás, mostantól már semmi lazaság!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

A pályákon még összefüggő hótakaró van, de kisebb nagyobb csapadék minden nap hullik. Mivel éjszakánként nincsen fagy, és a pályákon átázott vizes a hó, ezért nem tudunk jelenleg üzemelni. Amint az első hideg éjszaka tudunk hóágyúzni, javítani fogunk a körülményeken és a lehető legkorábban ki fogunk nyitni.

Szerda éjszaka már lehet, hogy fagyni fog, így még a hét vége előtt reményeink szerint üzemelni fogunk. Addig is még egy kis türelmet kérünk mindenkitől, találkozunk hamarosan a pályákon.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.