Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.01.11. 09:26
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma kissé felhős 0 fok körüli hőmérséklet lesz nálunk, éjszakai ratrakolás során szokásos asztal minőséget produkált Janó, így most is kiváló pályákkal várunk mindenkit a gyönyörű Visegrádon.

Ma napközben hétköznapi jegyárakon, garantáltan sorállás menetesen lehet nálunk csúszkálni, estére ugyanez mondható el, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk. Este sajnos csak 9-ig leszünk nyitva, mert ezerrel hóágyúzunk, szeretnénk a hétvégi várhatóan nagyobb forgalomra üzembe helyezni az immár lágy indítós tányéros liftünket (A) is, egyelőre félútig, hogy hét végén se legyen sorállás. A felső meredek részen még nincsen elegendő természetes hó. Belőjük éjszaka a snowtubing pályánkat is, így már a természetes havas szánkópálya mellett, a fizetős hófánk is várhatóan igénybe vehető, persze zárt biztonságos pályán.

Teljes kapacitással működik majd a büfénk az új elektromos fűtésű melegedővel. Felavatjuk bővített sí és snowboard kölcsönzőnket, ahol immár több hely és felszerelés várja a vendégeket. Sokan jelentkeztek már előzetesen sí és snowboard oktatásra, de van még szabad időpontunk is. A helyszínen jelentkezőknek esetleg rövid ideig várakozniuk kell majd, ezért kérek mindenkit, hogy lehetőleg előre foglaljon időpontot.

Várhatóan sokan kilátogatnak ezen a hét végén hozzánk, de elviselhetetlen tömegre nem számítunk. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk!

Várunk mindenkit az új évben is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.