Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.01.14. 10:19
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Mi nem bízunk a véletlenre semmit, így szakadó hóesésben ágyúztuk végig az éjszakát. Most aztán szépen felvastagodott a pálya! Előtte természetesen szokás szerint ratrakoltunk, így igazi szűzhavas élmény várja a délelőtt hozzánk érkezőket.

Eddig 15 cm friss hó esett, és még mindig havazik. A rövidebb szerpentin utat folyamatosan takarítjuk, az első síelők meg is érkeztek, eddig mindenki gond nélkül feljutott. Azért hóláncot tegyetek be a csomagtartóba, nem árt az óvatosság!

Éjszaka behavaztuk a tányéros nagyfelvonónk bejáró útjait, így a hét végén biztosan fog járni legalább félútig. Amennyiben az előrejelzések igaznak bizonyulnak és még esik hó, lehet hogy a hét végén a felső szakaszt és az erdei pályát is beindítjuk.

Ne felejtsétek el, hogy péntek este hatalmas utószilveszteri buli lesz nálunk Dj Sterbinszky segédletével. Ha minden jól megy az összes létező felvonónk üzemelni fog (talán még az új tányéros is?), így sorállásra egyáltalán nem kell számítani, csak hatalmas pörgésre, mint azt már megszokhattátok. Természetesen a snowtubing (hófánk) pályánk is fog üzemelni, és szánkózási lehetőség is lesz világítással. Teljes kapacitással üzemel majd a büfénk, és táncra is lesz lehetőség a teraszokon, de természetesen az "igaziak" lécen deszkán fogják ropni.

A szezon legszebb hét végéje előtt állunk, mindent meg fogunk tenni, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk. Várhatóan sokan fognak kilátogatni hozzánk, 7 felvonó áll rendelkezésre (talán még az új lift is beindul?), így jelentős sorállásra nem kell számítani. Aki szeret szinte egyedül síelni, annak ajánljuk a hétköznap nappali időszakot, ráadásul nem is kerül annyiba mint hét végén. Munka után érdemes az esti sízésekre is kilátogatni, van 2 órás jegyünk is és 4+1-es kedvezményünk. Sorállás nem alakulhat ki, mert akkor bevetjük titkos fegyverünket, a tányéros nagyfelvonót is félútig, így garantáltan pöröghet mindenki kedvére.

Most aztán már igazi tél van Visegrádon, aki nem hiszi járjon utána (síléccel, deszkával)!

Várunk mindenkit továbbra is szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
visegradsipalya-WEB.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.