Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.01.19. 08:15
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap este fergeteges buli volt nálunk, beüzemeltük az összes felvonónkat, így felkészülve várjuk a várhatóan nagyobb létszámú vendégsereget szombaton és vasárnap. Szép időnk lesz szombaton és vasárnap még kicsit a hó is fog esni, igazi téli hét vége lesz szép téli környezettel. Éjszakánként hóágyúzunk, így már jelentős a hó vastagságunk az egész pályarendszeren.

Szombat reggel indul a nagy tányéros lift is a felső pályákkal (1. és 2.), valamint üzemelni fog az új Doppelmayr tányéros liftünk is, amely sikeres éles bevetésen van túl. Lesz snowtubing (hófánk), és üzemel a természetes havas szánkózó részünk is a 3/B pálya mellett. A sí és snowboard iskolában lesz csoportos oktatás is, a 20/9430505 telefonon kell bejelentkezni Lesi Feri oktató kollégánál.

Tehát teljes kapacitással (8 felvonó) és idén először az összes pályával üzemelni fogunk ezen a hét végén (reméljük a felső meredek rész és az erdei pálya bírja majd az igénybevételt még vasárnap is) A sípálya megközelítésére a Fellegvár felőli hosszabb szerpentin utat ajánljuk, mert a rövidebb feljárón egy esetleges megállás után már nehéz újra indulni. Persze hólánccal minden lehetséges.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.