Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.02.15. 08:43
Kedves szendre!

Bár a kérdés tegnapra szólt, de mára is érvényes, a szerpentin út feketére letakarítva, így már téli gumival kiválóan járható.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap kevéssel 0 fok fölött volt a hőmérséklet, és némi csöpörgő eső is volt, de a vastag hóágyúzott pályák igen jól bírták a kis enyheséget, mivel a nagy ellenség, a szél, alig fújt. Éjszaka síszánnal gondosan áttapostuk a felületet, és kijavítottuk a kiszálló, beszálló helyeken az igénybevett részeket, így ma is jó pályaállapotok várják a hozzánk látogatókat.

Ma már csöpörgés egyáltalán nem várható, kevéssel 0 fok fölött lesz a hőmérséklet szél sem lesz, így a pályák felülete csak kissé kásásodik majd, olyan mint az Alpok márciusi firn hava, igen jól csúszik és kiváló oldal tartása van. Ma még kedvező hétköznapi árakon lehet jönni hozzánk napközben, este pedig hangulatos zenés sízés, boardozás lesz 22-ig 4+1-es kedvezménnyel, kedvező áron. Nyitva 1/A, 2/A bébi pálya, este a 3/A is, működik a snowtubing és van természetes hó még a pályák melletti szánkópályán is, folynak az oktatások a sí és snowboard iskolánkban, este 10-ig lehet kölcsönözni felszerelést, és friss pogival és forralt borral várjuk a pihenni vágyókat az új elektromos fűtésű melegedőnkbe, ahonnan szinte az egész pályarendszert be lehet látni. A szerpentin út rövid feljárata mára teljesen letakarítva, szinte fekete végig a felület, téli gumival kiválóan járható.

A hét végén is nyugodt, csendes téli időnk lesz, nálunk még a környezet is fehér, nem úgy mint Budapesten. Szükség esetén az összes felvonónkat be tudjuk indítani, így sorállás garantáltan nem lesz! Működni fog az összes szolgáltatásunk, most nyugodt körülmények között lehet ismerkedni a sízés és snowboardozás alapjaival. Aki egy tömeg mentes, családias és nem mellesleg szép helyet keres, az most Visegrádon ezen a hét végén megtalálja.

Várunk mindenkit Budapesttől alig egy órányira szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (szendre 154884)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.