Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.02.17. 07:37
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jó hír Nagyvillámról!

Tegnap szép tavaszias idő volt nálunk, az előrejelzések ellenére talán túl szép is, így jelentősebben kásásodtak a pályák. Minden rosszban van valami jó, a derült idő megtette hatását, és estére már érezhetően hűlt a levegő és szerencsére elkezdett fagyni is. Nagyszerű hír, hogy így tudtunk a nagy géppel ratrakolni, és ismét simává változtattuk az 1/A és 2/A és részben a 3/A pályákat. Az átdarált hóréteg reggelre szépen kifagyott, így ma kiváló pályafelülettel várjuk a hozzánk látogatókat.

Érdemes ma reggel időben érkezni hozzánk, no nem a sorállás miatt, hanem a kiváló pályákért. Délelőtt még biztosan kiváló körülmények lesznek, aztán lassan a várható napsütés melege kásásítani fogja a pályákat. Az összes hóágyúzott pályán elegendő vastag hóréteg van, egy két helyen megelőző hószállítás ma is lesz, főleg a napsütötte bébi pályára. Míg a pályákon még elfogadható lesz a hőmérséklet, a teraszokon már tavaszias viszonyok lesznek, lehet napozni is. Aki a hőmérőnket nézi, vegye figyelembe, hogy az a napos teraszunk mögötti értékeket méri, több fokkal alacsonyabb a pályákon mért hőmérséklet (már mér a pályák tetején lévő új meteo állomásunk, csak még nem tudjuk megjeleníteni). A szánkópályánk még részlegesen használható, bár a természetes hó már erősen fogyatkozik, azért még lehet találni havas részeket, viszont snowtubing pályánk már sajnos nem működik. Sí és snowboard iskolánk teljes kapacitással üzemel, még vannak szabad helyek napközben is, előre a 20/9430505 telefonon lehet jelentkezni. A kölcsönzőnkben teljes a méret választék, és nem fogyhatunk ki napközben sem, nyugodtan el lehet indulni hozzánk. Sorállás pedig ma biztosan nem lesz, akár 8 felvonót is üzembe tudunk helyezni.

Egyelőre hóágyúzáshoz még nem volt elegendő hideg, minden éjszaka startra készen várjuk a mínuszokat és azonnal indítjuk ágyúinkat, amint lemegy a hőmérséklet. Addig is még elegendő vastag a hó a hóágyúzott pályákon, és a pályák szélén van még némi hótartalék is, így folyamatos üzem várható az elkövetkező napokban is. Egy ilyen átlagosnál jobb tél még nem érhet véget február közepén, úgyhogy várjuk az újabb lehűlést és havazást, senki ne pakolja még el a felszerelését.

Várunk mindenkit Budapesttől alig 40 km-re a gyönyörű Visegrádon szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20130216-223149-1000.jpg
p20130216-223616-3000.jpg
p20130217-063616-3000.jpg
p20130217-063624-4000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.