Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.02.19. 08:45
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap már délután elkezdett fagyni, sajnos ez a kásás pályára nem volt jó hatással, eléggé küzdeni kellett az esti sízésnél a lefagyott felülettel, de az ovisaimmal egész jó versenypályát tapostunk ki, aztán többen már ezt használták az est folyamán. Ratrakolás megtörtént, majd egész éjjel készenlétben álltunk a hóágyúkkal, de sajnos nem volt elegendő hideg nálunk a beindításhoz.

Ma kifagyott, ratrakolt pályákkal várjuk a hozzánk látogatókat, és végre estére már havazás is lesz nálunk, így reméljük frissülnek is már a pályák, valamint a környezet is újra fehér lesz. Működik minden szolgáltatásunk a snowtubing pályát kivéve, még szánkózni is lehet.

Készenlétben állunk ágyúinkkal, hogy az első adandó alkalommal frissítsük a pályákat, és péntektől érkező mediterrán front havat fog hozni, és az előrejelzések ellenére a vége is az lesz reméljük, így a hét végére friss havas pályákkal várjuk a hozzánk látogatókat.

Kedves barátaink él még mini gleccserünk, aki nem hiszi járjon utána! Egy kis mozgás, friss levegő senkinek sem árthat, ki tudja meddig élvezhetjük már a telet?!

Várunk mindenkit szeretettel hangulatos, zenés, és most havazással tarkított esti sízésünkkel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.