Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2019.02.09. 08:17
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szép idő, kifagyott pályák, sorállás nem várható!

Nálunk szép idő várható a hét végén, de nem meleg, mert a szél elkerül bennünket, és így gleccserünk jól tudja hűteni magát. Pályáinknak speciális fekvése van, mert a Nagy-Villám-hegy É-i oldalában, szinte végig árnyékban vannak lejtőink, így csak népszerű teraszainkra jut a napsütésből. Bátran el lehet indulni hozzánk, higgyétek el, kameráink (5 db) és meteorológiai állomásaink (2 db), a valóságot mutatják.

Ma tehát 9-22-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, és bébi pályákkal. Hétközi árak és 3+1 akció, érdemes tele autókkal érkezni hozzánk. Nyitva a büfénk teljes kínálattal (lásd az árak menüpontban), a Nordica sí és sb kölcsönzőnk, és a +36303905972 számon lehet bejelentkezni oktatásra, a hét végi csoportokba még vannak szabad helyek (11, 13, 15-kor) . A szerpentin út jól járható.

Pályáinkon tél, teraszainkon tavasz, csodálatos kilátás, kristálytiszta levegő, ezt tudja nyújtani Magyarország első gleccsere, szinte karnyújtásnyira lakóhelyedtől. Ide egyszer, mindenkinek el kell zarándokolni, miért ne tennéd most! És akit nem sikerült meggyőznöm, annak üzenem, hogy hétfőn itt az újabb hidegfront, még nem ette meg a kutya a telet, a java csak most jön!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.