Menü ≡

Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2020.01.09. 09:11
(Üzenetazonosító: 207322)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 649
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Nálunk szemcsés hó esett az éjszaka, a szerpentin út frissen szórva!

Kihasználunk minden percet a hógyártásra, egész éjszaka lőttük a 2/A és a bébi pályát, hogy minél több pályával üzemeljünk a hét végén. A 2/A pálya hórétegének még ki kell fagynia, így a nagyközönségnek csak holnap reggel tudjuk megnyitni. Addig is a műanyagpályás síiskolásaink tesztelik az esti edzéseken, akik sikongatva örülnek a nagy fehérségnek.

Ma is 9-21-ig leszünk nyitva a ratrakolt, és kiváló állapotú, 1/A és ingyenes bébi pályákkal. Nyugodt, sorállás mentes hétköznap, kedvezményes jegyárakkal és 3+1 akcióval, érdemes az egyedülálló, melegsárga fényű, hangulatos esti sízést is kipróbálni. Nyitva természetesen a Nordica síkölcsönző és lehet jelentkezni síoktatásra közvetlenül, a +36303905972 számon is. A büfénk teljes kínálattal várja a hozzánk látogatókat, hangulatos melegedőnkből pedig teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket.

Felkészülten várjuk a hétvégét, a frissen behavazott 2/A pályán 2 db felvonót is be tudunk indítani, így már 3 pályával, és akár 5 db felvonóval várjuk a hozzánk látogatókat. A háziorvos is javasolná most, hogy szabaduljunk ki a fővárosi levegő szorításából, és élvezzük a Dunakanyar téli gyöngyszemének, a visegrádi gleccsernek, kristálytiszta levegőjét.

Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »