Menü ≡

Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2020.01.10. 09:12
(Üzenetazonosító: 207351)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 639
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tessék a ködös időt szeretni, mától nyitva a 2/A is!

Ugyanis a Kárpát-medencében leülepedett hideg levegő következménye előbb-utóbb a köd, illetve a belőle képződő ködfelhős időjárás, és ez biztosítja a visegrádi gleccser túlélését. A levegő minőségére természetesen rossz hatással van, de ez csak a nagyobb városokra vonatkozik. A Dunakanyarban, a Pilis- Visegrádi-hegység erőrengetegei, szűrőként választják el Visegrádot a fővárostól, így itt garantáltan jó a levegő, és ehhez alig kell egy keveset utazni. A pályák egyébként, a "szerencsésen alacsony" fekvésüknek köszönhetően, általában a ködhatár alatt vannak, ezért nem korlátozottak a látási viszonyok sem, ez látható 5 db webkameránkon is.

Ma már 9-22-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A és ingyenes bébi pályákkal. Nyugodt, sorállás mentes hétköznap, kedvezményes jegyárakkal és 3+1 akcióval, érdemes a melegsárga fényű, hangulatos esti sízést is kipróbálni. Nyitva természetesen a Nordica síkölcsönző és lehet jelentkezni síoktatásra közvetlenül, a +36303905972 számon is (előzetes jelentkezés javasolt). A büfénk teljes kínálattal várja a hozzánk látogatókat, hangulatos melegedőnkből pedig teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket.

Holnap egy hidegfront kisöpri a medencéből, a megülepedett levegőt, és napsütés is lesz a hét végén. Szükség esetén 5 db sífelvonóval tudunk üzemelni, és a vastagon hóágyúzott pályáknak a napsütés sem árt, mert a Nagy-Villám-hegy árnyéka speciális mikroklímát biztosít a mini gleccsernek.

Aki él és mozog, irány a méltán híres Visegrád, nem fognak csalódni benne télen sem!
Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
DSC07346.JPG DSC07353.JPG DSC07356.JPG DSC07363.JPG

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »