Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2020.01.23. 08:42
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma napsütésre ébredtünk!

Tegnap kitisztult az idő, de napközben még nem bújt elő a nap. Ma viszont már itt, a régen várt napsütés, úgyhogy az ideális pályaviszonyok mellé, felzárkózott az ideális időjárás is. Több kifogás nem lehet, tessék rendkívüli szabadságot kivenni, ezt egy jó főnöknek meg kell érteni. Ha esetleg mégsem jönne össze, akkor munka után pattanjatok autóba, vár a hangulatos esti sízés, ahol a csillagos ég a holddal, és a kismarosi világított templom nyújt extra élményt.

Ma is 9-21-ig leszünk nyitva, az 1/A, teljes 2/A és ingyenes bébi pályákkal, és akár 5 db sífelvonóval. Kedvezményes, hétközi jegyárak és 3+1 akció (3-at fizet, 4-et kap), érdemes a hangulatos esti sízést is kipróbálni. Nyitva természetesen a Nordica síkölcsönző és lehet jelentkezni síoktatásra közvetlenül, a +36303905972 számon is (előzetes jelentkezés javasolt). A büfénk teljes kínálattal várja a hozzánk látogatókat, hangulatos melegedőnkből pedig teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket. A bébi pálya végénél, pedig külön hócsúszka hely alakult ki a hóágyúknak köszönhetően, ahol ingyenesen lehet ismerkedni a hiánycikknek számító hóval.

Éjszaka már tudunk hóágyúzni is, készülünk a hét végére, hogy minél több embert tudjunk fogadni Magyarország első gleccserén. Igyekszünk újdonsággal is előrerukkolni, de erről majd később! Most mennem kell síelni, a "főnök" elengedett!

Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20200123-073752-3000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.