Menü ≡

Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2021.01.16. 08:07
(Üzenetazonosító: 210907)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 716
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Végre megérkezett az igazi tél hozzánk is, tegnap sokan kilátogattak hozzánk a nyitásra, köszönjük a nagy érdeklődést és a türelmet, ahogy ebben a nehéz időszakban viselkedtek! Kicsit csikorogva indult rendszerünk, de délután, este már maximális kapacitással mentek felvonóink.

Egyelőre nem tudunk több felvonót beüzemelni, mert a behavazást a kedvezőtlen szélviszonyok akadályozzák (2/A), de addig a fő pályánkat és a bébipályát tesszük bombabiztossá, és megkezdtük a 3/A behavazását is. Sokan ki fognak a hét végén látogatni hozzánk, megkérünk mindenkit, hogy a sportolni vágyók mellett, csak azok jöjjenek akiknek feltétlenül szükséges (pl kísérők), beltéren maszk használata kötelező, kültéren az 1,5 m-es távolságtartás, és a soroknál maszk vagy csősál viselete. Pihenő padok az épület mögötti réten kint vannak, melegedő nincsen, mindenki jól öltözzön fel. Síiskola szervezés a vár felőli oldali új ablakunkon keresztül működik, pénztárhoz szintén innen kell beállni új feljáraton a teraszra, a kölcsönzőnk a régi melegedőben van, itt sorszám húzás után, kijelző alapján kerülnek behívásra a vendégek. A harmadik oldalon van a büfénk új kiadó ablaka, fontos, hogy helyben (pl teraszokon), nem lehet elfogyasztani a vásároltakat, itt most padok sincsenek.
A pályák hálóval lezárt területein kívüli, természetesen szabad a mozgás, megkérünk minden kirándulót, csúszkálót, hogy most még az ingyenes parkoló és Wc, valamint a büfé szolgáltatásunkat se vegyék igénybe, hagyjuk azt meg a sportolni szándékozó vendégeinknek.

Tehát türelmet kérünk mindenkitől, élvezze mindenki a jó levegő adta lehetőséget, és a páratlan panorámát egy "királyi" helyen, az újjáéledő visegrádi mini gleccseren.

Várjuk sportbarátainkat szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »