Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2021.02.25. 09:05
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Hihetetlen, de fő pályánk még mindig hibátlan!

Tegnap + 15 C fokban azt gondoltam, vége, lefolyik mini gleccserünk a hegyről. Aztán valahogy nem akart intenzíven olvadni, már magam is csodálkozom, mert egyszerűen fittyet hány a fizika törvényeinek. Aki, ebben a tavaszi időben kilátogatott hozzánk, mindenki elismerően nyilatkozott, hogy milyen jó a hó minősége. Délelőtt egészen kiváló volt, délután mélyebben kásásodott, de napnyugtakor már érezhetően gyorsult, az esti edzéseken már kezdett meghúzni. A 2/A pálya bal szélén és a bébi pályán már fogyóban a hó, de részlegesen még azok is használhatóak. Már nyitás előtt birtokba vették a visegrádi iskolások a pályákat, kurjongatva siklanak rajta, bárcsak nekem is ilyen testnevelési óráim lehettek volna!

Ma is 9-19-ig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályával. Működik minden szolgáltatásunk, sí és sb iskola (bejelentkezés +36303905972), kölcsönző, és a külső kiadó ablakos büfénk is. Kedvezményes hétközi árak, ingyenes bébi pálya és 3+1 jegy akció, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, hangulatos esti sízésünkre. A beltereken szájmaszk, kültéren 1,5 m-es távolságtartás kötelező, sorállásnál legalább csősál legyen!

Nem hiszem, hogy ebben az "ínséges" évben, mindenkinek elege lenne a sízésből, sajnos a látogatottságból ez látszik. Emberek, a világ legjobb dolga, a tavaszi napsütésben síelni, ez most igenis az Alpoknak felel meg, persze kis képzelőerő azért szükséges hozzá :)

Várunk minden sportbarátot, szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20210225-080402-4000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.