Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2021.03.02. 09:43
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Köszönjük mi is, a megnövekedett érdeklődést!

A legfontosabb lemaradt, mintha csak nem is búcsúzkodni akarnánk, nagyon köszönjük mindenkinek a látogatását, mert ezzel lehetőséget teremtettetek arra, hogy fenntartsuk mini gleccserünket. Sajnos a mai viszonyok között, a fejlesztésekre nem elegendőek, az általatok fizetett összegek, további emelés már biztosan a látogatottság rovására menne, így az államhoz fordulunk segítségért. Eddig sajnos nem volt módunk támogatásra pályázni, ígéretek szerencsére már vannak, de szeretnénk már a megvalósulást is látni. Reméljük bizalmat kap, a további munkához, nagyszerű csapatunk, és életben tudjuk tartani ezt a kuriózumot, gyöngyszemet, további 25 évig, ezen a történelmi, és világszép helyen.

Addig is jó szívvel ajánljuk a többi, még nyitva tartó magyar pályát, használjátok ki a lehetőséget, ameddig kitartanak, mi is megyünk mintát venni. Tegnap voltunk a Síparkban, Mátraszentistvánon, és nagyszerű élményekkel tértünk haza, olyan tiszta idő volt, hogy ráadásul láttuk az Alacsony- és Magas Tátra hófödte csúcsait is.

Ne pakoljátok el még a sífelszereléseket, ezen a pénteken hidegfront hoz lehűlést, ami nekünk már késő lesz az újranyitáshoz, de a többi hazai pályán felfrissülhet a hóréteg, és az Alpokat, Kárpátokat idéző körülményeket hozhat, megmaradt hegyeink közé is.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.