Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2022.01.10. 08:36
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Nyugodt hétköznap, sorállás nem várható!

Éjszaka sajnos nem tudtunk hóágyúzni, ezért még ratrakolni sem, de egyenletes vastagság van a pályákon, csak a beszállóhely környékén van vékonyabb hóréteg, és a felvonók nyomvonalában, amit folyamatosan karban tartunk. Bátran el lehet indulni hozzánk, sokan nem lesznek hétköznap nálunk, és fő pályánkon, akár két felvonó is működhet párhuzamosan. Éjjel már kellően hideg lesz, így tovább vastagítjuk a pályákon a hóréteget.

A héten folyamatos nyitva-tartást tervezünk 9-21-ig világítással, ma az 1/A és bébi pályák lesznek nyitva 3 felvonóval. Kedvezményes árak és ráadásul 3+1 kedvezmény a kisebb társaságoknak, barátoknak, a sofőr így ingyen síelhet nálunk. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972) Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező. Természetes hó hiányában, szánkózni sajnos még nem lehet, pici csúszka felületek azért vannak, a pályák lekerített területén kívül, de csak saját felelősségre használhatók.

Érdemes munka után is kilátogatni hozzánk, akár a közeli fővárosból is, hangulatos, meleg sárga fényű lámpáinkkal, 21 óráig vagyunk nyitva minden este, és ilyenkor valahogy nagyobbnak tűnik mini gleccserünk is. Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220110-073500-5000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.