Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2022.01.31. 09:45
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Folyamatosan nyitva vagyunk 21-ig, pályák ratrakolva!

Szeles tesztüzemünk megvolt, egyedül a tányéros felvonónkat kellett leállítani késő délután, egyébként üzemeltünk 21 óráig. Hajnalban csendesedett a szél és visszahűlt a levegő, alaposan átdaráltuk a hófelszínt az 1/A és 2/A pályákon, így ma kiváló pályákkal várjuk a hozzánk érkezőket. A bébi pályán keményebb a hóréteg, de napközben kicsit megenged a felület és az is jól használható lesz. A 3/A pályánkon elvékonyodott a hóréteg, azt egyelőre nem tudjuk kinyitni, de az átkötő rész a 2/A felé még üzemel, lehet variálni a lecsúszásokat.

Ma tehát 9-21-ig leszünk, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, valamint 4 db felvonóval. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Fő pályáink jól viselték a megpróbáltatást, azokon még vastag a hóréteg, folyamatos nyitva tartást tervezünk a héten, nyitva tehát Magyarország egyetlen gleccser síterepe, a visegrádi. A február még csak holnap kezdődik, és előbb utóbb havazni is fog. Figyeljétek friss híreinket!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.