Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Melyik lécet válasszam?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
VÁrpád
266 élménybeszámolót írt
266
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Melyik lécet válasszam?
2022.11.19. 21:47
Magnum56, hozzászólásaid az oldalon bölcsek, kritikáid nem tolakodók, megfontolandók szívesen olvasom őket. A lécválasztásban én is inkább a többfunkciós léceket favorizálom. Több alkalommal kínáltak ismerősök kemény full camber léceket, hogy mellényúltak több év tapasztalat mellett is vért izzadtak ( lesett a hó vagy összegyúrták esetleg olvad). A kereskedő megénekelte van testtömeged sportolsz 10 éve síelsz/ hüttézgetsz. Drágább léc nagyobb haszon!

-Sokan nem tudják, nem érzik ,a léc piskóta formáját kell kihasználni, nem feszíteni ,nyomni ,húzni , sodratni ,hóekézni. Hanem hagyni dolgozni a lécet , az élén kell menni. Majd úgy jöjjünk le a pályáról, hogy jól érezzük magunkat, nem pedig fáradtan mint egy hulla ,fájó térdel csípővel. Esetleg adrenalintól fűtötten száguldozva, kockáztatva embertársaink épségét mint egy ámokfutó vagy elszabadult hajóágyú.

-A léc szerkezetét én figyelembe veszem 90kg+ miatt szükségem van rá az innovációt nem helyezem háttérbe ( nem is szabad) a camber/ rocker téma is érdekes a léchossz is szórakoztató 120- 177 ig mindet szeretem( nem tudok síelni de nagyon- nagyon szeretek. Annyira ,hogy még egy kis üzletet is fenntartok használt márkás kabátokkal nadrágokkal kiegészítőkkel az új ár töredékéjért . Egy kis kölcsönzőt is fenntartok 120 új head elan léccel , kézi szervizzel. )

Mindenkit arra bíztatok próbálja ki legyen az gyerek vagy nyugdíjas. Eddig megúsztuk kisebb serüléssel, es mindenki jó tapasztalattal boldogan tért haza. Próbálom hangsúlyozni a felvonóknál való tülekedés mellőzését. Ügyfeleimet előzékenységre biztatom a pályán, ami nem jellemző hazánk eme téli sport kedvelőire. Külföldön aki a lécemre lép, az rendre honfitársam , ezen szeretnék valtoztatni.(köszönöm, hogy leírhattam gondolataimat)
Előzmény: (magnum56 216434)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.