Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Lengyelország
Bialka Tatrzanska
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Harnas*** - felnőttbarát hotel a Zakopane sírégióban, Bukowina Tatrzanska településen
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
magnum56
322 élménybeszámolót írt
322
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bialka Tatrzanska
2019.03.03. 19:56
Február 27-én voltam itt.
A pályarendszer több helyről is megközelíthető, de legtöbben a Kotelnica hegy alatti nagy parkolót választják. Talán azért, mert hatalmas parkoló áll rendelkezésre, itt helyezkednek el a gyermek és kezdő pályák és itt van a libegők többsége is. Viszont többnyire itt a legnagyobb az embertömeg is.
Egy másik megközelítési lehetőség a középső hegy (Jankulakovski Wierch)teteje, amit Bukowina Tatrzanska felől a hegygerincen lévő úton lehetne elérni. Azonban az út annyira rossz minőségű, hogy nem ajánlom senkinek.
A harmadik lehetőség, a Wisoky Wierch és a Jankulakovski Wierch közötti völgyben lévő alsó parkoló. Én ezt választottam, és nem bántam meg. Reggel 9 órakor az elsők között érkeztem. Tökéletesen lesimított pálya várt, ami az éjszakai néhány fok mínusznak köszönhetően kissé ki volt fagyva. Nagyon jól lehetett rajta hasítani. Kb. 11 óráig tökéletes volt a pálya és nem kellett sorban állni sem. A 6 személyes fűtött ülésű buborékos libegő játszva szállította el az embereket. 11 óra körül már több ember volt a pályán, és a hó is felpuhult. Átlibegtem a Kotelnicára, de ott még többen voltak és a hó sem volt jobb. Így visszatértem a kiinduló helyre, mert itt 5 percnél többet nem kellett sorban állni. 10 perc alatt fordultam meg.
13 óráig élvezhető volt a pálya, utána már figyelni kellet a buckákra is, de még így is jókat lehetett csúszni.
Nagyon jó kis pályarendszer, modern libegőkkel és közepes lejtésű széles jól karbantartott pályákkal.
Érdemes meglátogatni a termálfürdőt is. Egy 3 órás jegy 49 zloty. Kinti és benti medencék, csúszdák, hullámfürdők, sodrófolyosók, és egyéb nyalánkságok. Koktél és sör a medencében is fogyasztható.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.