Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Goldried - modern wellness szálloda a "Grossglockner Resort" Matrei oldalán
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
bikkamokka
22 élménybeszámolót írt
22
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Grossglockner, Kals-Matrei (Osttirol)
2009.03.11. 14:30
Félni semmi ok! Nagyon jó a síterep, van pár kifejezetten kellemesen munkás fekete, és kellemesen gyors piros is. Nekem tetszett. Alakul a terep, hogy feljebb lépkedjen a ranglétrán (még nincs minden kész, de ami van az is nagyon jó). A neve már megvan hozzá.
A két terep átsíelhető, mi is többszor síztünk a hegy egyik majd másik oldalán majdhogy felváltva is. Csak 1,5 napra (ha jól emlékszem) volt lezárva a kalsi kabinos a havazás és a lavinaveszély miatt. Illetve egy kalsi ülőszékes volt még zárva (egész héten), de az a két egymás utáni ülőszékessel párhuzamos, tehát ott is minden pálya síelhető.
A kalsi ülőszékes pályái nem a kabinos aljától indulnak így ott ügyeskeni kell kicsit, hogy oda tudj csúszni, mert megkérdeztem, és oda lehet síelni, nem kell gyalogolni.

Egyébként nekem pont úgy jött ki, hogy akkor akartam Kalsba menni (mert utolsó napra nem akartam hagyni), amikor a teteje le volt zárva. Délutánra akkor is elindították a kalsi kabinost (láttam menni), de állítólag nem lehetett liftezni vele.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.