Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Bachledova Dolina - Bachledka - Jezersko
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Strachan Panzió - wellness hotel közvetlenül (50 m) a Zdiar/Strachan sípályák mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
magnum56
322 élménybeszámolót írt
322
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bachledova Dolina - Bachledka - Jezersko
2017.02.15. 09:35
Szia vh!
Bachledka síterep ideális középhaladó és haladó sízők részére. Teljesen kezdők számára azonban szerintem nem. Igaz, hogy van kezdőpálya 3 is. De a két alsó (az E és H jelű felvonók mellett) nem rendelkezik biztonságos kifutóval (sík vagy ellenlejtős végszakasz), ami a teljesen kezdőknél probléma lehet.
A felső kezdőpálya (D jelű felvonó mellett) meg azért problémás, mert ehhez a teljesen kezdő gyerekeket fel kell vinni a libegőn, majd vissza is kell hozni őket. Bár a libegő jó, van gyorsító szőnyeg, figyelmes személyzet, mégsem egyszerű teljesen kezdők esetében.
A felvonók egyébként jók a kezdő pályák mellett, megfelelnek arra, hogy a kezdők megtanuljanak felvonózni.
Hóágyú van bőven, az utóbbi években nem fordult elő, hogy ne lett volna jól síelhető hó a pályákon, még a hószegény években sem. A pályákat kitűnően kezelik.
A hüttékben az árak közepesek. Van a pálya alján egy nagyobb étterem, ez kicsit drágább, de van mellette egy olcsóbb és a tetőn lévő sem drága. Egy Bolonyai spagetti 3 euró, de van hotdog, tócsni és pizza is. Viszont juhtórós sztrapacska hiányzott az étlapról, amikor legutóbb ott jártam. Kultúrált WC van a pálya alján és tetején is. Van síkölcsönző is. A parkoló közvetlenül a pálya mellett van.
Annyi biztatót még tudok mondani, hogy ettől a sítereptől néhány kilométerre van még 2 terep Zsgyárban (Zdiar), ami teljesen kezdőknek is megfelelő. Azok is elég hóbiztosak, és jók a felvonók, de a haladóknak kevésbé ideálisak. Ha meg lehet osztani a csoportot a pályák között, akkor mindenkinek megfelelő lehet.
Előzmény: (vh 193998)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.