Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hochkeil
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hochkeil
2016.04.25. 19:14
"April macht, was er will", tartja a mondás. Ki gondolta volna a tavaszi Karácsony után, hogy április végén nagybetűs tél lesz? Az időjárás már csak ilyen, kiszámíthatatlan és meglepetésekkel teli. S bizony pont a maihoz hasonló meglepetésekért jó. Aki követi a fórumot bizonyára értesült az osztrák havazásról, a télies időről. Különösen az ún "Nordstau" régiókban, ilyen Arthurhaus, a Hochkeil csúcsa alatt megbúvó kis síterep. A liftek már jó 3 hete nem mennek, az amúgy sem tömegturizmus nyomása alatt álló síterepen ma is mesélt az erdő. 30 cm friss hóval a felső részeken s igazi áprilisi időjárással, hol erős havazás, hol lazán táncoló hópelyhek, hol napsütés kacsintott a tájra.

Az autót az Arthurhausnál tettem le, innen sítúra a Hochkeilre, a keresztig, majd le a csúcs alatt lévő fantasztikus friss havas lejtőn, majd újra fel és le....

Mindez jóval 2000 méter alatt április 25-én, s ha még azt hitted, hogy nem lehet ezt tetőzni? De! Legkésőbb szerdán ismét hatalmas havazás és talán május első napjaiban is kaphat a jóból.

Képek:

https://sielok.hu/fotoalbum/arturhaus-freeride-2016/galeria/
Előzmény: (Stani 185093)
IMG-5375.JPG
Panorama-1.JPG
IMG-5392.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.