Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2020.02.03. 22:47
Bocsánat, de nekem nincsen facebook-om és nem is lesz. Értem én, hogy nehéz elfogadni az igazságot,pont annyira mint a hazugságot. Mindenki amellé teszi a voksát amit könnyebben tud képviselni, vagy elfogadni. Én ezt tiszteletben is tartom. Senkit nem szeretnék meggyőzni. A véleményem még mindig ugyan az a kialakúlt helyzetről.
Amit furcsálok, hogy a kérdéseimet az üzemeltetőnek címeztem , de még nem voltak olyan fontosak a kérdések hogy válaszoljanak. Sebaj. Minden reakciót lehet értékelni.
Ami még érdekesebb, hogy mindegy mit írok ide azt fura módon páran a maguk módján megpróbálják megaknázni. Igen néztem az időképet amin nem volt egyértelmű a helyzet igen olvastam az itteni fórumot értékelhető infó nem volt. Igen néztem a sípark honlapját indulás előtt. Igen OBJEKTÍV próbáltam lennin igen még telefonon is érdeklődtem. Ja hogy sehol nem az igazat láttam vagy mondták? Igen most emiatt beszélgetünk itt. Igen így legalább aki ezt olvassa majd nem jár úgy mint mi. Ja igen ha valami csak egy "szikkadt kifli" nem kell félni kimondani. Ez most csak ennyi. Akkor hozok ennek tudatában egy döntést hogy indulok vagy sem. Ja hogy a szikkadt kiflinek közben vissza vették a felét? Értem. Szóval minden bejegyzésemre érkező reakciót és érvet pont annyira tudok megérteni és elfogadni mint amennyi megértésre talál az.
Előzmény: (Nelson79 208078)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.