Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2020.02.04. 12:23
Értem... Valakitől megkaptam hogy nem sielek olyan jól mint az üzemeltető, most meg fizikából bukásra állok. 😃😃 A fizikai ismereteim köszönik szépen jól vannak. Valamint azt üzenik , hogy ök próbáltak összedolgozni a földrajz ismereteimmel akik ismernek egy pár fajta klímát,égtájat. Északi fekvés, hegyi klíma....... de mivel nem voltak biztosak a dolgukban az ismereteim, üzentek a vezérlőtoronynak, hogy csörögj már oda haver,hogy mi a szitu. Na A telefon másik végén igen.... ott,na ott van baj a fizika ismerettel. Nem tudják mi az a kristályos vagy folyékony halmazállapot....stb.
Tovább menve azon a megállapításon hogy nem olvássák vagy nem értik amit írok. Valaki idézzen már tőlem hogy hol ítam hogy tökéletes pályára számítottam. Én arra számítottam , hogy KORREKT infót kapok,ami alapján eldöntöm hogy akarok e kocsikázni 340Km-t. Mer 170+170=340. Nagyon sokszor indultunk el plussz fokban,és mire a hegyre értünk érdekes minusz lett. Mivel rendszeresen járok ide a parkba nagyjából eltalálható a hőfok különbség. És kibékülök a néha lazább pályákkal is. Most úgy gondoltam , hogy inkább odacsörgök biztos ami biztos. Időkép, vebkamerea ide vagy oda, megis csak az a legokosabb aki ott van a parkba.Aki még mindig megpróbál ennek ellenére győzködni, hogy az online megoldások a legjobb infót adó helyek,azt megbántás nélkül arra kérem keresse fel a háziorvosát , vagy holnaptól probálja meg fordítva bevenni a napi piruláját.😃
Annyiszor írhattam már volna ebben a szezonban ide, de nem írtam . A lift állandóan leáll , a tavalyi tempója a liftnek már csak egy emlék...stb. A múltkor mikor már majdnem leált a lift olyan lassan ment, kijött a liftkezelő hogy négyessével üljünk.... Az egyik sporttárs odaszolt hogy miért ilyen lassú a lift. Az összegyült tömeg azt a választ kapta hogy a lift tempója a magyarországi sítudáshoz van beállítva.... a csákányosnál azt mondta a srác hogy nem bírja a hálózat... Na szóval lehetne ide írsogálni. Mivel most elérték az ingerküszöbömet ezért írok. És ne akarjanak semmit nekem bemagyarázni. Én ott voltam. Semmivel nem írok tőbbet mint amit megéltem és mint ami történt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.