Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Parádsasvári Fakuckó - 4 fős faház dézsafürdővel a Mátrában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csani74
20 élménybeszámolót írt
20
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2020.02.05. 11:57
Köszönöm, hogy reagáltak, reagáltál!
Tudom hogy kérdéssel nem illik "kérdésre" (?) válaszolni,de
engedjen, engedj meg néhány kérdést.
Miért ti akarjátok eldönteni, hogy hol írjam le a tapasztalataimat (?)
Miért csak e-mail (?)
Ti miért nem emailban reklámozzátok a parkot (?)
Mire való ez a FÓRUM (?)
És a sípark oldalán miért nincs fórum (?)
Amennyiben emailt írok, vajon megtudja e más,sielő az aktuális gondokat amit esetleg nem szeretne élményként megélni (?) Főleg ha valami "Magyar sítudású" szeretne menni.


"Vasárnap a pálya nem volt rossz kondícióban (igaz tökéletes sem lehetett a meleg miatt), mint ahogy az alábbiakban meg lett fogalmazva."

Köszönöm, hogy pont azt írod amit én elvártam volna a telefonos érdeklődés alkalmával is. Erről van szó. Ráadásul állítasz valamit, majd részben cáfolod is. Igen láttam a makita behajtós piros fúrószáras kollégát. Ő is ott állt a várakozó tömegben, és pont a pályák minöségéről konzultált valakivel valamint hogy hol kellene lezárni.....

A fotókat már alább írtam. Amolyan fordított pszichológia. Pont úgy verte ki a biztosítékot nálatok, mint nálam a park felvételei, melyek egy optimalizált szögből még jól is hatnak. Amikor megérkeztem a centrumba csak pislogtam.

"A szezonban nem történt hasonló leállás."
Már ne haragudj, de ebben a mondatban határozottan kijelentesz valamit, majd a folytatásban megállás nélkül cáfolod saját magad. Ezt az újfajta kommunikációt még szoknom kell. 😃

"Az pedig komolytalan, hogy lassabban járnak a liftek mint tavaly. A sebességet optimalizálják a kezelők a közönség sítudásához. Ha ugyanis nem tudnak kiszállni, és többször leáll ezért a lilft, akkor végül az újraindítás miatt nagyobb is lehet az időveszteség. "
Ismét egy állítás,és az azt követő cáfolat.
A következő hozzászólásban kettő képet fogok ide fölrakni,amennyiben a fiamtól megkapom. A tavalyi, és az idei ski tracker képeiből.... tavaly 10,6 km/h volt a felvonó sebessége az idén 6,7 km/h. Tavaly amikor volt hó a centrumban,érdekes hogy kitudtak szállni a sielők, az idei szezonra elfelejtették hogy kell kiszálni. Kérlek benneteket ne minősítsétek a sítudást a kiszállás alapján. Inkább nézzétek meg hogy hányan bakiznak alul és felül. Valamint érdekelne, hogy láttatok e már máshol is olyat, hogy a felvonó ülő része kiszálláskor majdnem a boka magasságában tolja a csizmát? Azzal hogy szerintetek rendben voltak a pályák nem akarok további eszmecserét folytatni. A kiszállónál száraz deszkára érkezés is normális?? Vagy aki ez miatt esik el az nem TUD? A fiam 210 én 200 cm magas vagyok. Nagyon szivesen modelt állok egy kiszállásnál. Én kitudok szállni és ő is,de mindig jókat röhögünk. A felvonó kezelő szerint szarúl van megcsinálva. Szerintem is, bár én megoldom. A sítudást inkább a pályákon mérjétek, ott objektívebb ifóra lehet szert tenni. Mivel sokat vagyunk a centrumban így nettó ferdítés amit írsz. Remélem megvannak a ski track felvételek minden napról amikor csak azért állították meg egy felvonás alatt vagy 5-ször a székest, mert lent a kezelősrác mint egy lassított felvétel a szallag előtt összegyült havacskát nekiállt lapátolgatni. Akkor levágtuk hogy mi is lehet az ok. Fullon volt a centrum síelőkkel akik TUDTAK sielni kiszálni... Viszont hószegény a centrum hiányzó pályákkal. Amennyiben úgy megy a lift mint tavaly ezt a centrumot gatyára verrik a sielők kb délre. Amennyibe lassul a lift esetleg lapátolgatás... stb miatt néha meg is áll,úgy ez pálya használódás kicsikét eltolódik. Tavaly annyi hó volt hogy a szélső feketén is sieltünk mégse állt le lapátolás miatt a lift meg túlterhelés miatt. Higgyétek el az IGAZSÁG FELSZABADÍT.
Amennyiben a hóinfón nem azt hallom hogy "4-5 fok van,van hó lehet csúszni, szeretettel várjuk", hanem azt hogy igen 8-10 fok van ma is , este sem fagyott hiába vagyunk hegyen, meg szél várható, egy két helyen kerülgetni kell a pályahibákat, a kiszállásnál deszkára érkezik mert nincs hó.....stb akkor én nem megyek, és most te vagy ti nem olvastok.... Az utalással még egy szösszenet. Mikor tizensokadikként a sorban végig hallgattam a sok sok előttem lévő morgást, már tudtam , hogy meg sem próbálom visszkérni a pénzemet, hisz FEJLETT MODERN világi bankkártyás fizető voltam. Deee megfogalmazódott egy ötlet. Megoldható e hogy az ajándék kupon kitöltése helyett, a pénztáros a fiókból elővesz egy formanyomtatványt, ami céges pecsétes főnökös aláírós, és a megfelelő rovatba beírja a számlaszámomat,a nevemet az összeget, majd az "utaljuk a pénzét nemsoká" mondat után mint egy tartozási igazolást átadja ezt a nyomtatványt, és elköszön. Majd az arra illetékes vissza utalja a pénzt valamikor. Lehet hogy butaságot írtam, de annak az infónak a mentén írom amit a pénztáros mondot. "Nem tudjuk visszautalni a pénzt mert nincs áram". Végezetül egy kérdéssel búcsúzom. SZERINTETEK AZ IDEI SZEZONBAN CSAK ÁLMODTAM AMIKET TAPASZTALTAM ÉS ÍROK? Mert úgy néz ki hogy az elgondolkodás helyett jópáran probálnak kioktatni, meghazuttolni,....stb. Engem az ügyfelet a vendéget akiből élnek..... Előttem jól írták.... " Ez egy ilyen ország "
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.