Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Parádsasvári Fakuckó - 4 fős faház dézsafürdővel a Mátrában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
blacksnow_12
1 élménybeszámolót írt
1
3 hónapja tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2024.01.03. 18:10
A mai napon mi is végre ellátogathattunk ide a gyerekekkel annak tudatában, hogy nem a legmegfelelőbb időt választottuk a hetek óta tartó melegedés miatt. Amikor megláttuk az előző kommentelő képeit a foltokról, kicsit elbizonytalanodtunk, hogy el merjünk-e indulni, viszont a kicsik nagyon szerettek volna menni így elmentünk. Meglepetésünkre, azok a foltok nem lyukak voltak a pályán, pusztán csak a ratrakolás során felhordott sár ami megszínezte a havat. Sehol nem látszott ki a pályaalap, illetve a fű sem. A liftkezelők nagyon segítőkészek voltak, mindig megdicsérték a gyerekeket milyen ügyesek. A hüttébe jártunk már a korábbi években is, akkor sem voltak rossz tapasztalataink, de most kifejezetten elégedetten távoztunk. Viszonylag sokan voltak, de ennek ellenére se kellett sokáig várni. Kedvesek és segítőkészek voltak a személyzet tagjai pedig a gyerkőceim viszonylag sokáig variáltak. Az ételek terén is újítottak, ami nagyon pozitív, csak így tovább!!
Összességében egy szuper napot töltöttünk el, le a kalappal az üzemeltetők előtt, és ezer hála nekik mert amit a pályáért és a síelésért tesznek az erőn felüli teljesítmény! Minden elismerésem!
Az eddigi kommentelők pedig lehet ennek az ellenkezőjét tapasztalták, de szerintem el kellene mondani a jó dolgokat is, mert túl sok negatív van a világban már így is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.