Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Avar Hotel Mátrafüred****S - új wellness szálloda a Mátra szívében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2010.01.03. 00:36
A sipark.hu-n a következőket írtuk ki még jóval a nyitás előtt:
Főoldal: "2010 jan. 02-án szombaton 13:00-kor ismét kinyit a Sípark - akciós jegyárakkal! Szombaton 21:00-ig lesz esti sízés! Vasárnap 9:30-tól, 16:30-ig leszünk nyitva már új hóval. Ma éjszaka havazás várható. Részletek a Hóblogban!"
hóBlog: "Kedvezményes jegyárakkal (a pálya eléggé kopott még a mai napon!) nyitunk ma, azaz szombaton 13:00-kor. A jegyárak egységesen 3000 Ft-ba kerülnek délután az esti sízéssel együtt pedig 4000 Ft-ba. Aki csak az esti sízésre érkezik annak a ma esti bérlete 3000 Ft-ba kerül. Ma még a hóágyúkat nem tudtuk elindítani ezért a pálya felső szakasza leszűkült és elé megkopott – csalódást is okozhat a megszokott jó hóminőséghez képest. Éjszaka havazás érkezik + dolgoznak a hóágyúk este 10 órától, így vasárnapra teljesen felfrissülhetnek a nyitva lévő sípályák. A sípark felső része üzemel ma két lifttel: korongos + csákányos megy. Síoktatás lesz a baby lifttel. Szombaton 21:00-ig vagyunk nyitva! Kölcsönző nyitva lesz 21:30-ig!"

Úgy gondoljuk, hogy a pályák állapota korrekt módon ki volt (és mindig ki is van) írva, sőt a sípályák menüpont alatt a pályák állapotát, a pályákra lebontva mindig ki írjuk!

Személyes véleményem az, hogy az egész nem megy ki másra kedves (rosszindulatú) beírók csak, hogy találjunk már valamit amit ilyen szinten és üzletrombolóan lehet "fikázni"! Az építő kritikát továbbra is elfogadjuk és megpróbálunk minél gyorsabban reagálni rá, de a "fikázó" és üzletromboló hozzászólásokat igenis kikérjük magunknak, és a Síparkban dolgozó alkalmazottak nevében is!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.