Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerbia: Kopaonik, Brezovica

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vale46
25 élménybeszámolót írt
25
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szerbia: Kopaonik, Brezovica
2016.03.07. 14:20
Néhány napja érkeztünk haza a Kopaonikról, hát ezt kaptuk:
Szállás: A Hotel Putnikban voltunk félpanzión. Én a párommal, a 15 éves és a 11 hónapos fiammal voltam egy háromágyas szobában. A szállással önmagában semmi baj (tiszta, normális ágyak, tusoló, melegvíz, tisztacsere stb.), de igazából nem nekünk való volt. Annak ajánlom, aki 1-2 utazótáskával megérkezik és maximum egy ásványvizet visz fel magával a szobába, amit - hűtő hiányában - szobahőmérsékleten tud elfogyasztani. Maga a szálloda kívül - belül elég retrós (pl. ugyanaz a lift, mint 40 éve amikor épült) az egyik vezető azt mondta, hogy azért nem modernizálják, mert akkor nagyon meg kellene emelni az árakat, és félő, hogy nem volna vendégük. Így viszont normál áron tudják tartani az árakat (33 euro/fő/éj), próbálják az ellátás színvonalát emelni. Ha már ellátás, akkor a kaja: na az hibátlan (választékra, minőségre, mennyiségre, ízre ... mindenre) Viszont volt egy negatívum: mi úgy foglaltunk ősszel szállást, hogy van szauna. Még rá is kérdeztünk, hogy és egyébként működik-e (sajnos ilyenben már volt rossz tapasztalat máshol) és szó szerint ki kérték maguknak, hogy miért ne működne. Nos nem működött. Azt mondták, hogy 2016. januárjában megszűntették. (okát nem tudjuk)Hát nem vagyok biztos, hogy ezt 2 hónappal korábban nem tudták.
A pályák: azt gondolom, hogy ez a tél nem fog bekerülni a balkáni síterepek aranykönyvébe (a szálloda egyik vezetője azt mondta, hogy 32 éve dolgozik itt, de ilyen kevés hó még soha nem volt), de minden elismerésem a pálya üzemeltetőinek, karbantartóinak. Ebből a kevés hóbol is kiváló pályákat varázsoltak. Persze a pályák egy része a hóhiány miatt nem üzemelt (ez miatt a mi szállásunk sem volt klasszikus pályaszállás, kb. 1 km-re kellet reggelenként elmenni), de a főbb felvonók mentek, szóval jókat tudtunk csúszni. Különösen a hét második fele volt jó, amikor napközben is hideg volt és sokáig nem kádasodtak ki a pályák.
Az egyértelműen látszott, hogy normális hóviszonyok estén ez egy szuper hely, de még így is az volt.

Egyebekben pedig az árak a "földön járnak", az emberek nagyon kedvesek, tényleg semmi rossz tapasztalat. Szerintem fogunk még itt sielni...(akár már jövőre.)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.