Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Nagy-Hideg-hegy
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Z
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Nagy-Hideg-hegy
2007.11.16. 15:07
...pedig ma reggel fél nyolckor kérdeztük meg utoljára a Cseresznyefa parkolóból telefonálva. "Igen, biztos indul az északi is 9-kor". Hazudtak és mi megszívtuk....

Sziasztok!

Óvatosak legyetek a nagyhideghegyi telefonos információkkal, ne higgyetek nekik!

Csúnyán, folyamatosan félretájékoztatnak (hazudnak). A hivatalos, honlapon szereplő telefonszámon... Hiába igérik telefonon, hogy "biztosan megy a felvonó másnap reggel 9-től", másnap ott állsz a pálya tetején és nézed az álló felvonót!

A következő történet ezen a héten (2007. nov. 11-16) történt velünk, és azért írom meg nektek, hogy óvatosak legyetek, nehogy veletek is ez történjen.

Nov. 14-én szerdán beindították az északi és déli felvonót is.
Nov. 13-től 15-ig minden nap telefonon érdeklődtünk, hogy mennek-e a felvonók biztosan 100% másnap reggel. "Igen, biztosan" volt a válasz.
Ezután külön: "az északi felvonó is biztosan indítják másnap reggel 9-től?" "Igen, biztos" "És pénteken?" "Igen, biztos"
Csütörtökön "viszontlátásra holnap reggel 9-kor!"-ral búcsuztunk el...

Nov. 16-án, pénteken hajnalban indultunk Budapestről. Reggel fél 8-kor még egy utolsó biztonsági telefont megeresztettünk a Cseresznyefa parkolóból, és ismét megnyugtattak, hogy a felvonók és az északi felvonó is, mint minden nap, másfél óra múlva, pontban reggel 9-kor indulnak.

80 perc gyaloglás (síléccel a hátunkon, mert a kisbuszok még nem működnek) után negyed 10-kor ott álltunk a déli felvonó aljában. Állt. Újra telefon.
"mindjárt lemegy valaki 1 perc múlva". Le is jött 10 perc múlva, és indította a déli felvonót. Felmentünk. Jegyvétel. Ismét a szokásos "északin fogunk síelni"-t kommunikálom jegyvétel előtt. A srác bólogatva
átadta a jegyet, és elvette a pénzt.

Átgyalogoltunk a az északi felvonóhoz. Állt, 20 cm hó a drótkötélen. Sehol egy lábnyom. Újra telefonálok. "Megpróbálok valakit odaküldeni" - mondja a túloldal . 15 perc múlva semmi. Visszamegyünk a házhoz. Ott állnak a srácok, még a szándék jele sincs, hogy indítsák a felvonót. Bemegyek, a pénztáros srác szó nélkül adja vissza pénzt, még kérnem sem kell. Nem is
akarták beindítani. Nem rossz. Csak most mégse indítják be. "Sajnálom." mondja.

Én is. Fél nap szabit vettünk ki, hogy Budapestről odautazzunk és felgyalogoljunk. És nekik eszük ágában se volt kettőnknek beindítani még 10-kor se az északi felvonót, hiába ígérték egész héten biztosra annyiszor meg.

Nem az a bajom, hogy nem indítják be a felvonót, ha két ember miatt ez nem gazdaságos. Ismerőseim mind tudják, mennyire szorítok, hogy sikerüljön a Nagyhideghegy felfuttatása...

A bajom, hogy még aznap reggel is pofátlanul azt hazudják, hogy mindkét felvonó (északi is) 9-kor biztosan 100% indul.

Kérlek, továbbítsátok a hírt olyanoknak, akik szeretnek síelni, és nem akarnak hasonló élményt.

Sziasztok Z

PS: Magyarázat: Nagyhideghegyen (Börzsöny) az északi felvonó és pálya az igazi. A déli csak egy libalegelő. Csak az északin érdemes síelni. Ezt tudva kérdeztünk külön is mindig rá az északi felvonóra.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.