Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Tátralomnic
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Grand hotel Bachledka - wellness pályaszállás a magas-tátrai Bachledka síterepénél közvetlenül
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tátralomnic
2013.01.09. 11:29
..."bármilyen pályán élvezem a síelés minden percét!"

Felülre másoltam a legfontosabb mondanivalódat, én is így vagyok evvel, és nem csak, hogy élvezem, hanem még nagyon értékelem is, a létezésem és leginkább a saját munkám jutalmául fogom fel.
Teljesen korrekt hangnemben írtok (ez mindenképpen nagyon jó) és hagsúlyozzátok a szubjektivitást a véleményetek formálásakor, ennek ellenére mégsem tartom etikusnak, hogy egy ország bármely síterepének fórumán egy másik ország, vagy inkább másik világ síterepeinek jobbságát, minőségibbségét hangoztatjátok. A korábbi autós példánál maradva: furcsállom, hogy a Skoda fórumon BMW előnyökről írtok. Szerintem inkább A vs. SK fórumon kellene ezt tenni, korábban volt is ilyen, de hangnemben inkább érdekcsoportok veszekedéséhez kezdett már-már hasonlítani sajnos. Azért gondoljatok arra, hogy nagyon sok embernek még Skodája sincs, csak Ladája, de egyre többek alól kopik ki még a Lada is, és helyette marad a "gyalog-galopp"!
Harag nincs, különbözőek vagyunk, ettől szép a világ. Képzeljétek el, hogy milyen rossz lenne, ha holnaptól mindenki A-ba járna sielni, mert az szerintetek ár/érték arányban sokkal jobb! Holnaptól már mást mondanátok, jól gondolom? :-)
Előzmény: (Rera 149939)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.