Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Tátralomnic
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Grandhotel Praha**** - modern wellness szálloda Tátralomnicon
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Zsuy
55 élménybeszámolót írt
55
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tátralomnic
2006.02.02. 12:15
Szia Gyepál!
-Én is csoporttal voltam, mégis több helyen voltunk :) Szerintem meg lehetne oldani! Fő a változatosság! Azért 1 hét még lehet, hogy sok is a Tátralomnici pályából...
-Nagy nehezen sikerült behoznom a linket a jegyárakkal kapcsolatban... ami szerintem valós lehet, hisz ha csak a Jamy esti árait nézem, mi is ennyit fizettünk! Valszeg igaz lehet, hogy több helyre is érvényes, de mi Tátralomnicra vettünk csoportos 3 napos bérletet(kedvezménnyel 1600 SKK körül),majd Ótátrafüreden külön megvettük az aznapra valót(ez volt a legolcsóbb 200 korona, de ezt mi alapján számolta ki a pénztáros hölgyike nem tudom...mindegy volt, hogy felnőtt v. gyerek,=200 korona:))majd Csorba-tón ismét vettünk.Most nézem a csillagos részt, azt írja csak egyes hotelekben!Erre sztem figyelj! A csúcsra tuti külön kell venni, és időpontot kell kérni. Ha jól tudom fél órát lehetsz fenn,korlátokon belül. Nem mentünk fel, pedig biztos csodás lett volna a kilátás!(inkább síeltünk)
-Ááááá... hát szóval azt a kék két pályát én nem láttam.... vagy csak a 2010-es terveikben szerepel, vagy csak a kocsmáig(vendéglátóipari egységig) jutottam el... :-)de csatolok egy lefényképezett pálya térképet amit ott fotóztam, sztem ezen sincs rajt!Vagy legalábbis én nem látom.A feketénél lévő piros pályával sem találkoztam. mert az úgy "egyben" van.Tehát elindulsz a feketéről,és egyben lecsúszol a kék végéig.De az 5 számmal jelzett az ahova fel kell gyalogolni a kék pályától :( így nem is tűnik olyan hosszúnak az út pedig az!!!
- még egy dolog: igaz, hogy sötétben voltam a Jamy pályán, de az sem olyan, mint ahogy lerajzolták azon a linken amit ajánlottál! Sztem ott csak 1 pálya van.

Kérdezz csak bátran, munkaidőben ráérek!!! :)
Palya-terkep.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.